lalezar merhaba minik meleğinle nasılsınız? son gün ha gayret haftasonu bol bol dinlenirsin artık.
Hayırlı cumalar arkadaşlar..
Artık yavaş yavaş kış geliyor. Hamişlerimiz geri sayımlara başladı. Hamiş olmayanlar ise tek tek bize güzel haberler veriyor. Unutmayın çektiğiniz bütün acıların mükafatı olacaktır. Hamd olsun demek gerekiyor. Farkındamısınız..listede bir erkek bebek yoğunluğu var. Bunların arasında annelerine sürpriz yapanlar muhakkak olacak. Bence kızım olacak diye penbeleri, oğlum olacak diye mavileri almayın. Bu ihtimalide düşünmek lazım.
Bu arada ne çok Konyalı olduk biz burada Huriş, Sumsuk, Sheker shey ve tabiki ben.(Ne kadar Konyalı olmasamda burada olmayı seviyorum.)
Canım haftasonu ama malesef biraz temizlik işleri var, pek dinlenebileceğimi sanmıyorum, sağ olsun eşim yardımcı oluyor da üstesinden geliyoruz 🙂
Bebeğim iyi canım, arada karnımda bişiler hissetmeye başladım acaba diyorum hareketlerimi yoksa benim bağırsaklarım mı bilemiyorum 🙂
mrb kızlarrr lalezarcım ne kadarlık oldunuz bosver bagırsakları falan bebektır o kesin🙂

Canım bugün 13+6 olduk yani 14 hafta dolmak üzere 15 e giricez 🙂 bebektir dimi![]()
Allahım en kısa zamanda sananda versin canım 🙂
İnş canım biliyorsun bizimde aşılamayla oldu, inşallah 🙂