ya ne cvp yazdığınızı bile göremiyorum topikte herhengi bir açılan sayfaya yazıyorum şu an, ana sayfada yazılan son msjlardan giriyordum, o sayfa da açılmıyor. yaa ne oldu anlayamadım off.
ben topiğe üye olalı daha 1 ay oldu hiçbirinizin kişiliğini huyunu suyunu bilmiyorum ama bir kadının heleki hamile bir kadının böyle bişey yapabilcene asla inanmıyorum sen sıkma canını ablacım allah bilsin yeter böyle boş saçma sapan şeyler yüzünden bebeğini üzme burdan uzak kalmayıda düşünme bence böyle yaparak kimi cezalandırcaksınki?Facede başıma gelen olaydan dolayı bana şüpheci yaklaşan arkadaşlara çok teessüf ederim önce bunu söylemek istiyorum, sonuçta burası evet sanal alem ama, ben neredeyse 4 senedir bu sitenin üyesiyim, bu tarz şeyler yapacak olsam şimdiye kadar yapardım, yada en azından yazdıklarımdan biraz olsun anlaşılırdı, ben kırıldım ama size de hak vermiyor değilim, beni iyi tanımayanlar bu tarz düşüncelere kapılmış olabilirler, şu an 3,5 aylık hamile bir kadının kalbini fena kırdınız bilemiyorum ama sanırım bir süre siteden uzak kalmamda fayda var ve ayrıca face adresimi de kapatıcam tam nasıl olduğunu bilmiyorum bir şekilde yaparım, hoşçakalın...
evet dünürcüm belki cinsiyeti tutturamadım ama tamam illada dünür olak 😀 eee senin oğlundan iyisini mi bulacaz anacım ama bak kızım anasına çekerse pek nazlı olur heesılammmm cnmm inşallah seni de kırmızı kırmızı görürüz yaknda.Kıs anlaşmaya göre senn oğlana bnm kızı vericektm cinsiyetmz belli değildi o zaman ama bak oğlanı ben doğuruyom kızı doğur da alaym bacım![]()
dünür olcektik ya sevgili dünürümmmm
![]()
![]()
inşallah en kısa zamanda kırmızı olurum ya çok istiyorum 🙁maaşallah süphanallah canım büyüyorsunuzCanım bugün 13+6 olduk yani 14 hafta dolmak üzere 15 e giricez 🙂 bebektir dimi![]()
hareketlendi bile demekki 

Allahım inşallah bunu vesile ederde canım inşallah gelir meleğin :bebeğim:inş canım yaa ekimde aşılama düşünüyoruz ama nasıb bi sorun cıkmaz inş
üzülme ayşegülcüm canım sapasağlam gelecek meleğin zayıf değil zaten sen onu beslersin annesi tombik yanaklı bir yumurcak olurkızlar selam nasılsınız okuyayım geçmişi dedim ama halim yok pek allahım hamişlerimize sağlıklı bir bir doğum hamile kalmak isteyen arkadaşlarımada en kısazamanda sağlıklı evlat versin inşallahhhhhh
biz bugün 38+1 olduk oğluşumla buluştuk kocaman olmuş yavrum ama kilosu beni çok üzdü 2,930 gram olmuş azmı sizce dr iyi üzülme dedi ama ben çok üzüldüm ya inş sağ salim kolay bir doğumla alırım yavrumu kucağima hepinizi çok öpüyorum

maaşallah melodi canım bak Rabbim nasip etti büyüyor meleğin burada doğuma 1 hafta var dediğini gün saydığınıda göreceğizaysem iiiyim bitanem ne yapalım bebısımle buyuyoruz teyzesı ıste 13 e adım atcagız allahın ıznıyle ıyıyız cok sukur sen nasılsın bıtanem bebısın normal bencede cok dert etme annesı sen suan ne yesen onu beslıyorsun massalh buyuyumus annesı rabbım kolay doğum nasıp etsın ıns

Ederiz dünürmmm etmezmiyiz yahuuuu sen sölemedn ediyos zaten kuzum merak etme.ALLAHIM güzel gönlüne göre versn en hayırlı zamanda inşallah.Yap şu kızı artık da alayım yavKızlar Allah rızası için bana dua edin olur mu? Eşim bu ay tutturdu erken gebelik testi mi alsak yok işte dikkatli davran ağır kaldırma artık ben iyiyim ama görüyorum eşim artık bayağı sabırsız düşünsenize ''ben arkadaşlarımın bebeklerinden bahsetmesine, bebeklerini alıp okula gelmesine dayanamıyorum artık, bebeğim olsun istiyorum!'' bunu onun ağzından işiteceğimi hiç sanmıyordum nolur bana dua edin Rabbim bu ay göndersin meleğimi bu ayda olmazsa diğer ay.... ama artık meleğim gelsin nolur....
olsun olsun kızlar naslı olur zaten.Güzel de olursa alırım kızını
menim oğlum da naslı olursa ne halt yiycez bilmiyorum ama .Çünkü babamz nazlı baya bi.ALLAH yardm etsn bana bu durmda dimi cnm?🙂
..Nasılsnz bakem??güzel bir gün olması dileğiyle hepinizi öpüyorum muck muck