kızlarr hamileyimm daha çok yeni 🙂)))) minnacıkk 367 çıktı kan değerim 3 haftamı yoksa 4 mü bilginiz varmı🙂))
ohhhh süperrrrrrrrrrrrrrrrrr tatlım çok sevindim Allahın sağ salim kucağina versin inşallahhh

kızlarr hamileyimm daha çok yeni 🙂)))) minnacıkk 367 çıktı kan değerim 3 haftamı yoksa 4 mü bilginiz varmı🙂))

allah ım en kısa zamanda bızede gosterır ınş.gözün aydın olsun, Allah tamamına erdirsin inşallahhhh. Rabbim bize ne zaman gosterecek bu guzel gunlerı kim bilir...

gecmıs olsun canım benım . ınş tez zamanda gecer sağlıgına kavusursun.bebek sağlıklı olsun gerısı onemlı degılselam kızlar size bi üzüntü bide üzüntü haberim var önce üzüntü haberi vereyim ishal mide ağrısından doktora gittim ne yazıkki bronşit olmuşum ilaç verdi artık onları kullanacam inşallah geçer sevindirici haberimde bebeğimin cinsiyetini sordum şimdilik tahminen erkek bebek diyor şimdilik aileme eşime bile söylemicem ancak emin olunca söylicem size söylemek istedim heyecanımı sizinle paylaşmak istedim kızlar![]()