ben yedinci haftaya girmek üzereyim canım yeni başladıArkadaşlar bulantıolarınız ne zaman başladı ben de daha bulantılar başlamadı da merak ettim beşinci haftadayım daha erkendir demi?
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım,inşallah hamilesindir canım şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...tunaa yeni fotoğrafın çok güzell amanda amannn kızınıda severmişşş🙂canım benim 6.5 senedir her ay test kitlerindeki ikinci çizgiyi beklemekten paranoyak oldum🙁( biraz daha beklemekte fayda var die düşünüyorum.. hamile olmadığımı kendim bir şekilde anladığımda üzülüyorum ama bunu doktor söylediğinde yıkılıyorum🙁(beni en iyi sizler anlarsınız değil mi?🙂
Arkadaşlar bulantıolarınız ne zaman başladı ben de daha bulantılar başlamadı da merak ettim beşinci haftadayım daha erkendir demi?
ne alakası var arkadasım yanlıs bılgı vermeyın lutfen,bulantı varsa bebek ıyı yoksa bebek kotu mu yanı.boyle bı sacmalık olamaz,benım hıc bulantım olmadı.aksıne ılk gebelıgımde karnımda öldukten sonra bulantım olmustu.bılgın olsun dıye soyluyorum genelde bulantılar 6.cı hafta baslayıp,12. haftalarda azalır.Merakı ettim çünkü daha önceki bebişimin kalbi durduğunda doktor bana bulantın varmıydı diye sormuştu bende hiç bulantım yok demiştim zaten belli etmiş kalbinin durduğunu demişti .Şimdiki doktorum değil bu bahsettiğim o yüzden bulantım başlamayınca içimde hep korku oluyor
Merakı ettim çünkü daha önceki bebişimin kalbi durduğunda doktor bana bulantın varmıydı diye sormuştu bende hiç bulantım yok demiştim zaten belli etmiş kalbinin durduğunu demişti .Şimdiki doktorum değil bu bahsettiğim o yüzden bulantım başlamayınca içimde hep korku oluyor