Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

cnm bnmmmmm tebrik ederim canı gönülden mutlu oldmmm ohhh dualarmz kabul oluor hamd olsn.İnan her fırsatta ediyoruz dua sabah şekeri gibi geldi bu haber inan çoook sevnmdm yasminim:)kuzum kötü şeyleri ne olur aklna getirme herşeyi pozitif düşün iii düşün sen iii bi anne olucam diye adapte et kendini inanıyorum bebeğine de iii bakıcaksn ii anne olucaksn o da sana sıkı sıkı tutunucak bol bol dua et..Tekrar hayırlı olsn bitanem mutluluğunu emin ol paylaşıyoruz burda:)RABBİM acısını göstermesiin kucağına al darısı diğer bekleyenlere inşallah. :kiss:minişimizi de seni de öpüyorum :)

yasminim birazdan kızaarırsn ben rüyam'a söledim seni de kırmızı görmek için vakit kaybetmeden ilettm hemde hahaha az sonra kızarırsn kuşum:)
herşey için çok sagol şekerim.insan ister istemez kapılıyor o korkulara. kendimi bu konularda çok toy hissediyorum. ama öncelik bebegimin annesini bırakmması onun için bol bol dua edecegim.
inanaın kızlar çok güzel duygularmış.geçen ay kendimi o kadar çok yıprattım ki meger boşunaymış.inanın bebişlerimiz annelerine gelecegi en güzel zamanı biliyorlar.daha hala inanımıyorum her dakika bebegim aklımda.
bizlerde seni ve ogluşunu öpüyoruz:kiss:rabbim sizlere ve bana hayırlı dogumlar nasip etsin diger isteyenlerin yüzünü en kısa zamanda rabbim güldürür inşallah
 
cnm bnmm ne demek zevkle ilgilendm valla:)sizlerin böle üzüldğünü görünce kötü oluyorm bende burda ve evde otururken bile aklma gelip gelip dua ediyorum RABBİM ne olur isteyen herkese ver dye..Çok mutlu ettn bizi emin ol.Mevlam diğer bekleyenleri de müjdelendirsin inşallah onlarda mutlu olsn biz daha bi mutlu oluruz:)
 
Maaşallah yeni annemizi tebrik ederim. İnşallah Allahım kucağına almayıda nasip etsin. Şu anda nasıl mutlu olduğunu tahmin ediyorum. Beni ilk hamileliğimi öğrendiğim günlere götürdün..

Yasemincim bebeğin daha çok küçük. Kendini sakın strese sokma. Şu anda bebeğinin ihtiyacı olan tek şey folik asit. Onun dışında kendini kasmadan. Normal beslenmene devam et.. Tekrar tekrar tebrik ederim.
herşey için çok sagol canım. kendimi çok tuhaf hissediyorum minnacık bişey var şuanda içimde.inşallah bebegimi beslenme bakımından yetersiz bırakmam. sizler en büyük destekcimsiniz zaten.tüm samimi duygularınız için teşekkürler.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin
yasminimmm senn kızarma işin halloldu rüyam kızarttı seni.:deli: :deli: Senn kızarmana vesile oldm ya sennde oğlun olurmş hahaha hahaha..Rabbim ne verrse hayırlısını versn cnm takılıyorum ben:)
ay şekerim benim tekrar çok sagol sanada rüyamada teşşekkür ederim.inan en baştan beri oglan kız farketmez diye düşünüyorum rabbim hayırlısı neyse onu verir inşallah
 
beyazım ilk doğumn nasıl oldu kaçncı haftada geldi dünyaya bebiş?

Canım ya benim bebek gelmek istemeyince 39. haftanın sonunda sezeryanla aldılar. Akademi hastahanesinde Muammer Bey. Bana çok ısrar etti biraz daha bekleyelim gelir normal olsun dedi. Bende ağladım. O da dayanamadı. Tamam yarın gel alalım bebeğini dediler. İşte böyle canım ya
 
Günaydın meleklerim evet rabbim banada o güzel müjdeyi vermek nasip etti:eller::eller::eller:
hamileyimmmmmmmmmmmmm:hamileyim::hamileyim::hamileyim:
daha 5 haftalık gibi önceki gün kan testi yaptırdım dünde doktora gösterdim tebrik etti beni sagolsun.daha tam kesenin içini göremedi çok ufak oldugu için hafta tekrar gidecegim
rabbim tüm isteyen herkese hayırlısını ve o güzel gönüllerinden geçeni naip etsin inşallah.
Inan dün ilk testi elime aldıgım elim ayagım boşaltı çokk heyecanlıydım. Rabbim bebişimi senesine gönderdi annesine. Inşallah bebegim annesine sımsıkı tutunur.o benim hayat kaynagım bundan sonra.
Eşime doktoruma ve sizlere çok teşekkkür ediyorum sizler olmasaydınız o kötü anlarımda ben ne yapardım bilemiyorum.
şimdide içimi acaba iyi bir anne olabilrimiyim ve bebegim tutunamazsa korkusu sardı. Sizlere şimdi daha çok ihtiyacım var. Benim şimdi nasıl beslenmeliyim bebegimi nasıl korumalıyım sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Hepinize tekrar teşşekkürler:))


Yasemincim çok tebrik ederim canım benim, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh :)
 
günaydın melekler bugün güzel bebek haberleri almışız yine yasemincim çok tebrik ederim canım korkma bebeğin seninle kalıcak inş. sen tadını çıkar =)

Yasemincim çok tebrik ederim canım benim, Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh :)
çok sagolun güzel kalbli hamişlerim rabbim saglıklı bol nasipli evlatlar olmalarını nasip eyler inşallah
 
Geri
Üst