ben ne ekşi nede tatlı yiyebiliyorum sadece içimi bastırsın diye kuru tuzlu şeyler yiyebiliyorum kızmı erkekmi ne ben nede etrafımdakiler anlayamadı
lale abla benmde erkek diyordu ama dr kız diyor benm tutmadı bir arkadaşım daha var onunda tutmadı ayrıca tatlı yiyenin oğlu olr derler ama benm kızım olucak yani bazen tutmuyor bu şeyler inş sende yakında öğrenirsin
Kurabiye 79 hoşgeldin aramıza. Ne kadar çok KONYALI olduk burada.

Siz bi tane ayrıca konyalı hamileler bölümü açın bari![]()

merhaba mavikedi evet canım az kaldı Allahın izniyle biz kızımla bugün 34+2 olduk teyzesi doktor istersen 1 ocakta alırız bebeği yılbaşı bebeği olur dedi nasip bakalım daha erken gelsede olur çok istiyorum artık ama sağlıklı ve hayırlısıyla gelsin inşallah senin tarih filan belli oldumu sen tam olarak kaç haftalıksın 35 i geçtimi rabim hepimize hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip etsin inşallah sarıgelinin adına o kadar mutluyum ki..kızlar hepinize merhabalar. bütün hamişler toplanmış ne güzel.
bembeyaz nasıl gidiyo hamişlik?
esinerkan nerelerdesin nasıl gidiyo?
geliyobebiş bizim de seninle az kaldı inşallah. nasılsın?
lalezar eşine çok geçmiş olsun. hayırlısıyla atlatır inşallah. bebişinle napıyosunuz?
kızlar hepinize merhabalar. bütün hamişler toplanmış ne güzel.
bembeyaz nasıl gidiyo hamişlik?
esinerkan nerelerdesin nasıl gidiyo?
geliyobebiş bizim de seninle az kaldı inşallah. nasılsın?
lalezar eşine çok geçmiş olsun. hayırlısıyla atlatır inşallah. bebişinle napıyosunuz?
merhaba mavikedi evet canım az kaldı Allahın izniyle biz kızımla bugün 34+2 olduk teyzesi doktor istersen 1 ocakta alırız bebeği yılbaşı bebeği olur dedi nasip bakalım daha erken gelsede olur çok istiyorum artık ama sağlıklı ve hayırlısıyla gelsin inşallah senin tarih filan belli oldumu sen tam olarak kaç haftalıksın 35 i geçtimi rabim hepimize hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip etsin inşallah sarıgelinin adına o kadar mutluyum ki..
geliyobebiş biz de oğlumla bugün 34+5 olduk çok şükür. biz de henüz daha günü belirlemedik. önümüzdeki hafta gittiğimizde belli olur herhalde. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.