canım sonuçları alamadım sistemleri bozulmuş yaa pazartesiye kaldı artık nasip..sılam sonuç ne canım

evet sabır canım inşallah mükafatını alıcaz :bebeğim: Allah razı olsun herkes benle biliyorum bende sizleri seviyorum, hımm bak ben kızı doğururkene bohçasınıda hazır edem bu hıza göre ben de hızlı olamsılam kuzum hakknda hayırlısı olsun neyse 2 gün daha sabredelim inşallah beklediğimzn mükafatını alrız alıcaz da biliyorum yüreğini ferah tut.Mevlam bekletmesn daha fazla meleğini göndersin inşallah bitanem bak burdaki bütün yürekler senn için dua ediyo bende dahil içinde.Seni seviyorus kuzum kızımızı doğur da oğluşuma alayım ha dediğin gibi de olabilir bnm oğlan bu acelecilikle kızını kaçıraiblir benden sölemesi![]()
![]()

inşallah güler sevdem ya biraz daha sabır ama sabrın sonu hayır olsun inşallah :bebeğim:ayy sılam siteye girerken kalbim güm güm atıyodu hızla ama hayırlısı olsun inş. yüzün gülerde varsın iki gün sonra gülsün.
ayy ben de bişi yok biliyon mu niye açıklanmadı diye üzülmüyorum bile 🙂 sanırım tuhaflaştım 😕 aslında açıklanıpta kötü sonuçla karşılaşmaktansa beklemek daha mı kolay geliyor ne 😕 inşallah pazartesi güzel bir haber veririm sizlere :bebeğim:Ayyy sılam ne heycanla gırdım sıteye offf 🙁(( aynı bana donmus sonuclar neyse vardır ondada bı hayır cnm pazartesı olsun sonuclar ıı olsunda 🙂)

evet sabır canım inşallah mükafatını alıcaz :bebeğim: Allah razı olsun herkes benle biliyorum bende sizleri seviyorum, hımm bak ben kızı doğururkene bohçasınıda hazır edem bu hıza göre ben de hızlı olam
inşallah güler sevdem ya biraz daha sabır ama sabrın sonu hayır olsun inşallah :bebeğim:
ayy ben de bişi yok biliyon mu niye açıklanmadı diye üzülmüyorum bile 🙂 sanırım tuhaflaştım 😕 aslında açıklanıpta kötü sonuçla karşılaşmaktansa beklemek daha mı kolay geliyor ne 😕 inşallah pazartesi güzel bir haber veririm sizlere :bebeğim:
KIZLAR ÇOOOOOOKK TEŞEKÜÜRLER DESTEKLERİNİZ İÇİN İYİKİDE VARSINIZ CANLARIMSINIZ YAA![]()
bu saate kadar yatırus .Ama gece uykusu bişeye benzmiyo yaa.Saatte bir lavabodayım saolsun bnm yumurcak azıcık sıkışsam o da sıkıştırıyo bi de geceleri acaip susuyorum gündüz yetmiyomş gibi litrelerce su tüketiyorum..Toplamda içtiğim su gece sabaha kadar olanı da sayarsak 8 lt falan buluo heralde.
dr yaknda suyu yasaklıycak sanırım bana.Gerçi 10 Lt kadar yolu varmş zehirlemesi için.Aman ALLAH korusun gerçi 🙂