Yerleşme kanamasının rengi ve miktarı nasıldır ?

korunmasız ilişkiye girdim adetim normal zamanında geldi ama ilk defa az oldu normalde 8 gün sürüyor 4 gün sürdü topamda 12 orkid değiştim hamile kalmaktan korkuyorum sizce durum nedir.
 
Adetin 4 gün sürmesi normaldir bunda bir anormallik yok. 12 tane ped kirletmişsiniz bu durumda normal adet geçirdiğinizi belirtelim. Yerleşme kanaması adet gibi yoğun olmaz. Bir kaç damladan ibaret bir lekelenme dir. Gebe olduğunuzu düşünmüyorum fakat kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba bayanlar benim adetim düzensiz hesaplayamadigim için ne zaman geleceğini bilmiyorum kasiklarim çok ağrıdı bı geldi simsiyah az geldi ama bir kaç gün sürdü kokusuzdu ama siyahtı bitti şimdide bagirsaklarim sürekli hareketli ve hala kasik ağrılarım var sizce hamilemiyim:kutla::hamileyim:
 
Merhaba bayanlar benim adetim düzensiz hesaplayamadigim için ne zaman geleceğini bilmiyorum kasiklarim çok ağrıdı bı geldi simsiyah az geldi ama bir kaç gün sürdü kokusuzdu ama siyahtı bitti şimdide bagirsaklarim sürekli hareketli ve hala kasik ağrılarım var sizce hamilemiyim

Gebe olup olmadığınızı gebeli testi yaparak öğrenebilirsiniz. Septomlardan yola çıkarak gebelik teşhisi yapılmaz.
 
geçen ay korunmasız ilişkiye girdim normal adet tarihimden 4 gün önce kanamam oldu 5 gün sürdü acaba üstüne görme olabilirmi normalde 8 gün sürüyor kanamam
 
Adet döngüsü 4-5 gün geri gelebilir bu normaldir. Adetin 4 gün sürmeside normaldir. Kanama miktarı her ay aynı olmaz. Gebe olduğunuzu düşünmüyorum ama kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
tam günümde lekelenme geldi 5 saat sonra kanamam başladı 3 gün sürdü normalde bu kadar kısa sürmez 7 ped kirlettim sizce hamilelik olabilirmi
 
Normal olarak adetiniz gerçekleşmiş durumunuzda bir anormallik yok. Adet dönemi 2-3 gün sürebilir. Her ay aynı miktarda kanama beklenmez. Gebelikle ilgili kuşkunuz varsa gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Merhaba , adetimden 10 gün sonra kan testi yaptım 0.10 çıktı gebelik testlerinde hep tek çizgi adetimin olmasına 1 gün kala kahverengi lekelenmeler oldu adetim bir gün kütle halinde geldi bir gün koyu ve yoğunluklu leke sonra kesildi hamilemiyimdir ??
 
Merhaba, adetten 10 gün sonra HCG gebelik testi yapmışsınız sonuç negatif gebelik söz konusu değil..Adetin bir gün sürmesi normal değil bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun.
 
Geri
Üst