Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Yeşil ve Ela Gözler İçin En İyi Far Renkleri Nelerdir?
yeşil gözler için far, ela gözler için far, ela gözler için en güzel far rengi



Sevgili melekler, eğer göz renginiz yeşil veya elaysa, güzel gözlerinizin rengini daha bir ortaya çıkarmak için makyaj hilelerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken hangi renk farları kullanacağınızı bilmek. Eğer farklı, yenilikçi ve gözalıcı bir makyaj yapmak istiorsanız, işte sizlere ipuçları...

Renk paleti içindeki en doğru rengi seçerek ela veya yeşil renkli gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak en yeni renk kombinasyonlarını sizler için derledik. Makyaj konusunda tercihiniz yaratıcı ve yenilikçilikten yana ise önerilerimizi hayata geçirmek için fazla beklemeden harekete geçin!


ela-goz.jpg



YEŞİL VE ELA GÖZLERE MAKYAJ ÖRNEKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



1) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi: SEPYA
Sepya yeşil gözler için şaşırtıcı derecede etkilidir. Sepya (kahve tonları) genelde yeşil renkli gözlülerin en sevdiği göz farı rengidir. Sepyanın en uyumlu olduğu diğer renkler kahverengi-gri veya koyu kahverengi-gri ikilileridir.

Eğer yeşil gözleri daha canlı göstermek isterseniz far paletinize daha canlı renkleri ekleyerek bunu başarabilirsiniz. Tabi temel renk sepya olmak koşuluyla. Yeşil gözleri daha büyük ve büyüleyici gösteren sepyayı denemek için uzun uzun düşünmenize gerek yok!


2) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi : Mürdüm Eriği Tonları
Yeşil gözler üzerinde mürdüm eriği farıyla yapılmış gölgeler inanılmaz kontrast etki yaratır. Mürdüm eriği tonları yeşil gözlerin güzelliğini ortaya çıkarmak ve göz kamaştırıcılığını gözler önüne sermek için en ideal far rengidir.

Mürdüm eriği farla yapılan dumanlı göz makyajı harika bir gece makyajıdır. Mürdüm eriği rengindeki farınızı metal rengiyle bir arada kullanmayı da deneyebilirsiniz.


3) Yeşil Gözler İçin En İyi Göz Farı Rengi: GÜMÜŞ
Ela ve yeşil gözler için en iyi göz farı gümüş rengi tonlarıdır. Yeşil gözlü dünyaca ünlü yıldızların kırmızı halı için en sık tercih ettikleri göz farı gümüş tonlarıdır.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst