Yeşilçam ünlülerinin eski ve yeni halleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yeşilçam ünlülerinin eski ve yeni halleri
yeşilçam ünlüleri, ünlülerin eski ve yeni halleri, ünlülerin öncesi ve sonrası ile ilgili konumuz sizlerle...

Birazdan sizler için paylaşacağım resimleri gördüğünüz de hayat sen ne acımasızsın dediğinizi duyar gibiyim...

Onlar bir zamanlar beyaz perdenin en ünlü kişileriydi. Sinema da filmleri oynayacağı zaman insanlar resmen sinemaya girmek için kuyruk oluştururlardı.

Birçok kişinin evinin duvarların da resimleri ve posterleri asılıydı. Her biri sinema dünyasın da öyle kalıcı izler bıraktı ki..

Kimileri genç kızların rüyalarını süslerken kimileri de erkeklerin büyük hayranlığını kazanmıştı. Kimlerden mi bahsediyorum tabiki yeşilçamın ünlülerinden... Halen beyaz perdenin sultanı Türkan Şoray bana göre gelmiş en büyük ünlü fenomenler arasın da bulunuyor. Bunun yanın da o zamanların yakışıklı fizikleriyle genç kızların hayran olduğu Cüneyt Arkın, Göksel Arsoy, Kadir İnanır, Ediz Hun gibi isimlerin yanın da daha birçok isim her biri kendi alanın da bir yıldızdı.

Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik gibi sanatçılar ilerleyen yaşyarına rağmen halen hafızalar da çok değerli ve önemli yer teşkil ediyor.


ünlüler1.jpg
ünlüler2.jpg
ünlüler3.jpg
ünlüler4.jpg
ünlüler5.jpg
ünlüler6.jpg
ünlüler7.jpg
ünlüler8.jpg
ünlüler9.jpg
ünlüler10.jpg
ünlüler11.jpg
ünlüler12.jpg
ünlüler13.jpg
ünlüler14.jpg


Evet yıllar geçti ve yılların gelip geçerken yıllardan herkesin aldığı nasibi ünlülerde aldı. Bakın ünlülerin gençlik halleri ve ilerleyen yıllarda nasıl bir değişim gösterdiğini kanıtlayan yeni halleri... Ben bu resimlerin özellikle bazılarına bakarken "ey hayat sen ne acımasızsın" demeden geçemedim. Burada yayınlayamadığım daha birçok ünlü var şu an yeşilçam ünlülerin arasından bazı erkek ve kadın ünlülerin bazılarını sizler için paylaştım ama onların her biri ayrı bir değer, ayrı bir efsane ve bir daha onların yeri asla doldurulamaz;)
 
Geri
Üst