Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #11 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Rengarenk ve canlı bir gün dilerim 🙂
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #12 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Ben Simdiden Bayraminizi Kutlarim Meleklerim 🙂 Son düzenleme: 17 Aralık 2007
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Aralık 2007 #13 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... iyi bayramlar yeşil herşey gönlünce olsun canım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #14 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Günaydın, umarım güzel bir bayram geçirmişsindir canım 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #15 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Merhabalar canim nasilsin???
ms_enemy Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #16 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2007 #17 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... yeni yılın kutlu olsun yeşilcim herşey istediğini gibi olsun bu yılda iyi yıllar
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... yeni yılın kutlu olsun yeşilcim herşey istediğini gibi olsun bu yılda iyi yıllar
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Aralık 2007 #18 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Canim yeni yilin kutlu olsun...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 30 Aralık 2007 #19 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Ay cok cok tesekür ederim sizinde yeni yiliniz kutlu olsun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #20 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... köşen hayırlı olsun canım sana çiçek getirdim köşendeki resimler çok güzel eline sağlık
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... köşen hayırlı olsun canım sana çiçek getirdim köşendeki resimler çok güzel eline sağlık