Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #151 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Iyi geceler diliyorum canlarim,sizi cok seviyorum...
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #152 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... yesil gözlüye yesil cicekk,,bu arada köseme gelmissin cok mutlu oldumm canimm,sevgilerrrrrrrrr
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... yesil gözlüye yesil cicekk,,bu arada köseme gelmissin cok mutlu oldumm canimm,sevgilerrrrrrrrr
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #154 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım yeşilim iyi bir hafta geçirmen dileğiyle canım çok öptüm seni
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım yeşilim iyi bir hafta geçirmen dileğiyle canım çok öptüm seni
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #155 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... merhaba uzun zamandır gelmedım kosene sımdıde elım bos gelmeyeyım dedım
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #157 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... nisan' Alıntı: yesil gözlüye yesil cicekk,,bu arada köseme gelmissin cok mutlu oldumm canimm,sevgilerrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Canimmmmmmmmmm cok tesekür ederim seni cok seviyorum...
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... nisan' Alıntı: yesil gözlüye yesil cicekk,,bu arada köseme gelmissin cok mutlu oldumm canimm,sevgilerrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Canimmmmmmmmmm cok tesekür ederim seni cok seviyorum...
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #158 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... Iyi geceler hepinize sizi cok seviyorum...
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #159 Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım benim köşeme de ugramışsın teşekkür ederim hayırlı olsun canım seninde köşen yine beklerim
Ce: Yesilin kösesine hosgeldiniz... canım benim köşeme de ugramışsın teşekkür ederim hayırlı olsun canım seninde köşen yine beklerim