Yılbaşı gecesine özel saç modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yılbaşı gecesine özel saç modelleri
abiye saç modelleri, en şık saç modelleri, topuz saç modelleri, yılbaşı saç modelleri ile ilgili bilgileri sizleri için paylaşıyoruz.

Yılbaşına artık sayılı günler kaldı. 2017 yılını geride bırakıp yepyeni bir yıl olan 2018 yılına girmemize az bir zaman kala birçoğunuz için belkide kesinleşen yılbaşı programları planlarınız vardır. Biz bayanlar özel günler için günler öncesinden detaylı bir araştırma içine gireriz. Tepeden tırnağa kusursuz bir güzellik ve şıklık adına ince eleyip sık dokuruz.

Aslın da böyle özel günler de hemcinslerimizle gizli bir rekabet de yaşarız. Bana göre bir bayanı erkekten daha çok diğer bayan daha çok inceliyor. Biz bu işi yaparken de çok çaktırma taraftarı da değiliz şöyle bir süzeriz ama bu kısa süzme de bile bayanların giydiği ayakkabıdan saç modeline kadar her bir şeyi de bir çırpıda görmüş oluruz.

Hazır yılbaşı gelmişken ve sizin de dış mekanlarda yılbaşı eğlence programları varken size oldukça dikkat çekici ve yılbaşı gecesine özel birbirinden şık saç modellerini bu konumuz da paylaşmaya karar verdim.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg


Saç modelinize karar vermeden önce öncelikle yılbaşı programının nasıl bir mekan da gerçekleşeceği ve giyeceğiniz kıyafetin stilini göz önün de bulundurmalısınız.

Bir balo salonu yada elit bir mekan da kutlanacak yılbaşı için tercih ettiğiniz abiye elbisenizi tamamlayacak bir saç modeli ile gecenin en şık bayanları arasın da olabilirsiniz.

Böyle bir gün de abartıya bile kaçsanız hiçbir şekil de göze batmayacaktır. Çünkü adı üzerin de özel bir gece yılbaşı gecesi... Şık bir topuz modelinin yanısıra, yandan topuz saç modelleri, dağınık topuz saç modelleri, at kuyruğu saç modelleri, maşalı saç modelleri yılbaşı gecesi için uygun saç modelleri arasın da yer alıyor.

Özel günlerin tercihi topuz saç modelleri bayanlar için bir nevi kurtarıcı bir saç modelidir. Farklı topuz saç modelleri her kıyafetiniz ile uyum sağlayacak bir modeldir.
 
Geri
Üst