E izliyorsun da bana neden sen hamile değilsin diyorsun o zaman lavinyam ablacımTLC hep izlerim ben 😀
E izliyorsun da bana neden sen hamile değilsin diyorsun o zaman lavinyam ablacımTLC hep izlerim ben 😀
La havle Vela kuvvete ya selin iyi misin bacım sen yaa hakikaten dalga geciyorsun öyle düşünüyorumE izliyorsun da bana neden sen hamile değilsin diyorsun o zaman lavinyam ablacım
Yo ablacım izledim diyorsun hamileliğimi bilmiyordum programını izlediysen neden korktuğumu anlamıssındır demek istedim neden dalga geciyim abla allah askına İnsan boyle bir şeyin dalgasını geçer miLa havle Vela kuvvete ya selin iyi misin bacım sen yaa hakikaten dalga geciyorsun öyle düşünüyorum
Bu kadar vakit geçirene kadar gidip doktora muayene olsan durumunu anlasan sen de biz de rahatlardık be kardeşimYo ablacım izledim diyorsun hamileliğimi bilmiyordum programını izlediysen neden korktuğumu anlamıssındır demek istedim neden dalga geciyim abla allah askına İnsan boyle bir şeyin dalgasını geçer mi
Ablam ben zaten 8 aydır bir sürü doktora gittim 6 7 beta hcg yaptırdım 5 6 vajinal ultrason yaptırdım hepsi negatıfBu kadar vakit geçirene kadar gidip doktora muayene olsan durumunu anlasan sen de biz de rahatlardık be kardeşim
E daha ne diyorsun ben hamile miyim bilmem ne artık bu soru bayatladı sen de hamile değilsin nokta kapandı bu kadarAblam ben zaten 8 aydır bir sürü doktora gittim 6 7 beta hcg yaptırdım 5 6 vajinal ultrason yaptırdım hepsi negatıf
Ablacım ben gizli gebelik beta hcg de çıkmıyor vajinal ultrason da gözükmüyor diye takıldım diyorum zatenE daha ne diyorsun ben hamile miyim bilmem ne artık bu soru bayatladı sen de hamile değilsin nokta kapandı bu kadar
Kaç ay geçti üzerinden ilişkininAblacım ben gizli gebelik beta hcg de çıkmıyor vajinal ultrason da gözükmüyor diye takıldım diyorum zaten
Suan 9. Ay ablacımKaç ay geçti üzerinden ilişkinin
En son 10 Temmuz da vajinal ultrason yaptırdım negatıf dedi beta hcg 0.14 çıktı bi de en son 30 Temmuz da devlet hastanesinde karından ultrason ile baktı birsey yok dedi ama devlet hastanesi diye beta hcg yaptırmadımKaç ay geçti üzerinden ilişkinin