LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Tamam o zaman ya bu ay ya sonra ki ay doğar bebek hayırlı olsun o gizli gebelikte ki gizli bebek hangi rahime hangi karina sığdı acaba hey gidi heyyySuan 9. Ay ablacım
Tamam o zaman ya bu ay ya sonra ki ay doğar bebek hayırlı olsun o gizli gebelikte ki gizli bebek hangi rahime hangi karina sığdı acaba hey gidi heyyySuan 9. Ay ablacım
Abla neden dalga geciyorsun anlamıyorum bu denli cahil olmasam bu denli takılmasam zaten bu kadar üstünde durmam ki 🙁Tamam o zaman ya bu ay ya sonra ki ay doğar bebek hayırlı olsun o gizli gebelikte ki gizli bebek hangi rahime hangi karina sığdı acaba hey gidi heyyy
Sana güzel güzel söylediğimiz zamanlar da oldu anlamak istemiyorsun sen ama Sence de cocuk olmaz mıydı şimdiye kadar ya da karnın çıkmaz mıydıAbla neden dalga geciyorsun anlamıyorum bu denli cahil olmasam bu denli takılmasam zaten bu kadar üstünde durmam ki 🙁
Ablacım evet haklısın onca doktor sadmin abla likapam abla sen hep aynı şeyi söylediniz bende saf gibi kendimde olan bütün yaşadığım gebelik belirtilerine inandım karnımda olan çatlaklara sık idrara hissettiğim tekme gibi seylere akıntıya göğsümün büyümesine vs bide üstüne kanda çıkmayan vajinal ultrason da görünmeyen gebelik mevzusunu okuyunca bende ister istemez bunca belirti yasıyorum acaba benim yaşadığımda gizli gebelik mi dedim olay bu yani ablacım yoksa bende belirtinin b si olmasa yaptırır bi beta hcg vajinal ultrason negatıf çıkınca otururdum asagı üstünde durmazdımSana güzel güzel söylediğimiz zamanlar da oldu anlamak istemiyorsun sen ama Sence de cocuk olmaz mıydı şimdiye kadar ya da karnın çıkmaz mıydı
Evet yine söylüyorum üstünde durmaAblacım evet haklısın onca doktor sadmin abla likapam abla sen hep aynı şeyi söylediniz bende saf gibi kendimde olan bütün yaşadığım gebelik belirtilerine inandım karnımda olan çatlaklara sık idrara hissettiğim tekme gibi seylere akıntıya göğsümün büyümesine vs bide üstüne kanda çıkmayan vajinal ultrason da görünmeyen gebelik mevzusunu okuyunca bende ister istemez bunca belirti yasıyorum acaba benim yaşadığımda gizli gebelik mi dedim olay bu yani ablacım yoksa bende belirtinin b si olmasa yaptırır bi beta hcg vajinal ultrason negatıf çıkınca otururdum asagı üstünde durmazdım
Tamam ablacım öyle yapmaya çalışırımEvet yine söylüyorum üstünde durma
İnşallah güvenebilir miyim sanaTamam ablacım öyle yapmaya çalışırım

Bilemiyorum ablacım 🙂İnşallah güvenebilir miyim sana![]()
Aaa bak olmadı bu simdiBilemiyorum ablacım 🙂
Aynen ablacım benim sonum akıl hastanesi zaten olayı yaşadığım insanla nişanlıyım o bile akıl hastası olduğumu düşünüyor ic çamaşırından geçmez diyor sacmalıyorsun diyor millet geri çekilme yöntemiyle bi ihtimal hamile kalıyor diyo en büyük kavga sebebimiz bu işteAaa bak olmadı bu simdi