M
maddi ve manevi anlamda sıkıntılar olsada o bitanecik yavrunun yüzüsuyu hürmetine bunlar geçicek bak onu kurtaran sen olmuşsun o zaman sabrı bir adım fazla gösteren sen olcan
canım alt tarafı bir rüya bu .bu kadar kafana takcak bişey yok birde sen hamilesin bu dönemlerde çevrende tv de gördüğün duyduğun şeylerden etkilenirsin bu da sana rüya olarak geri döner yani gayt normal,eğer farklı bir isim düşünmediysen deniz ismi gayet güzel ve anlamlı tavsiye edrim(benimde eşimin ismi olduğu için daha çok severim bu ismi)canım son olarak şunu dicem işte acaba bebeğin ismini deniz koyarsam bebeğin gözleri bozuk mu olur demişsin buna ben dahil hiç kimsenin cevap vermesi imkansız ancak gaybı RABBİM BİLİR.senin yapacağın bu konudda tek şey bol bol dua etmek bebeğinin senin için hayırlı ve sağlıklı olması için?genelde rüyaların çıkar mı bunu merak ettim almire?
kiz sen ne korkunc ruya gormusun oyle korktum walla... 🙂meraba deniz,canım ruyamda kendımi eski okulumda gordum sınıf arkadaslarım var ders ıslıyoruz ben tenefuste lavobaya gıdıyorum zıl calıyor sınıfa gırıyoruz ama benım üstüm de bırsey yok cıplakım ,bır arkadasım hemen ustume hırka verıyo ,aynı ruya ıcınde kendımı köyün ortasında buluyorum pek kımseler yok camının bahcesıne dogru kosuyorum uc tane cocouk var 5 6 yaslarında beyaz gıyımlıler ama kolları yok hepsının, bırden kendımı yaslı bır kadının yanında sokak orrtasında buluyorum benı yatrıyıor ustume bır tabut gıbı bırsey koyuyor ama cok agır agırlıgını hıssettım ruyamda kemıklerım kırıldı sandım ,ıcımden cın cıkcakmıssonra ben allahın esmalarını okumaya baslayınca benı kaldırdı ozur dıledı ama uyandıgımda hala kemıklerım acıyodu ,hayırlar olsun yorumlarsan sevınırım tesekkurler
bazı basit sıkıntılar yaşadıktan sonra ferahlığa kavuşacağına işaret ama bu zaman zarfında daha öncelerdede dedeğim gibi size karşı hasetlik yapanlar kem gözler var onların yüzünden bu ferahlığa manevi anlamda kavuşamaya zorlanıyorsunuz ama geçici bunlar canım.ev almak ise iş hayatınızdaki başarılara işaretttcanım rüyamda bisiklet sürüyordum bnm köyümden ilçeye doğru sonra sevmediğim bi insan uzun zamndrda görmediğim yolu mu kesti bende bisikletten inmek zorunda kaldım ve ev alıyorduk rüyamda canım teşekkür edrim şimdiden
canım hamile olduğun için bu tarz rüyalar görmen çokkk normal sakın kafana takma eğer korkarsan daha da bu rüyaları görürüsün bu yüzden dilinden fatiha felak nas ve özellikle AYETEL KÜRSİYİ eksik etme...evinde odan da mutfağında sofranda sirke mutlaka bulundur sakın gusüülsüz gezme,bu tarz rüyalar görürsen veya uyanıkken görürüsen mutlaka sesli olarak ezan okumeraba deniz,canım ruyamda kendımi eski okulumda gordum sınıf arkadaslarım var ders ıslıyoruz ben tenefuste lavobaya gıdıyorum zıl calıyor sınıfa gırıyoruz ama benım üstüm de bırsey yok cıplakım ,bır arkadasım hemen ustume hırka verıyo ,aynı ruya ıcınde kendımı köyün ortasında buluyorum pek kımseler yok camının bahcesıne dogru kosuyorum uc tane cocouk var 5 6 yaslarında beyaz gıyımlıler ama kolları yok hepsının, bırden kendımı yaslı bır kadının yanında sokak orrtasında buluyorum benı yatrıyıor ustume bır tabut gıbı bırsey koyuyor ama cok agır agırlıgını hıssettım ruyamda kemıklerım kırıldı sandım ,ıcımden cın cıkcakmıssonra ben allahın esmalarını okumaya baslayınca benı kaldırdı ozur dıledı ama uyandıgımda hala kemıklerım acıyodu ,hayırlar olsun yorumlarsan sevınırım tesekkurler
oooo maşallah rızkınız maneviyatınız taştıkça taşıyor inşallah,şansınız da oldukça açık,kısmetli hayırlı günler sizinle maşallahselam denizcim.rüyamda taze fasulye yapmışım yemyeşildi fasulyeler.tencereye koymuşum taşıyordu.anlamını merak ettim canım.şimdiden teşekkür ederim.öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?