Yumurta çatlatma iğnesi sonrasında işlem nasıl olacak

  • Konbuyu başlatan Hasretigmir
  • Başlangıç tarihi
H

Hasretigmir

Forum Okuru
Yumurta çatlatma iğnesi sonrasında işlem nasıl olacak

Yumurta çatlatma iğnesi sonrası melek kadınlar kulübü yumurta çatlatma iğnesi sonrasında forum'da.​

Kızlar ben aşılama yaptırmaya karar verdim eşimle tedavi süreci içinde biraz netten araştırdım da çatlatma iğnesi sonrasında nasıl oluyor? Yaşayanlar bu süreci anlatabilir mi? Yumurta çatlatma iğnesi sonrasında neler oluyor aşılamada? Dua edin biz de bebeğimize kavusalim 4 yıllık evliyiz inşallah tüp bebeğe filan gerek kalmaz.
 
Merhabalar
Umarım sizin için en hayırlısı olur bu işe başladığımızda doktorunuz yumurta takibinizi yapacaktır bazı ilaçlar verecektir yumurta büyütücü hormon ilaçları siz bunları kullanacaksınız yumurtalarınız istenilen boyuta ulaştığında yumurta çatlatma iğnesi yapılacak siz kendiniz yapacaksınız yumurta çatlatma iğnesinden sonra doktorunuz sizi çağıracak o süre içerisinde gidip doktorunuz muayene yapar gibi daha önce eşinizden alınan spermi sizin rahminizde doğru şırınga yöntemi ile iletilecek bu işlem çok uzun süren bir işlem değil hemen kalkıp işinize geri dönebiliyorsunuz.tabii eşinizden alınan spam öncelikle laboratuvar ortamında yıkanıyor temizleniyor ayrıştırılıyor en kaliteli ve en hızlısı seçiliyor bu seçilenler sizin rahminize iletiliyor.

Dilerseniz yumurta çatlatma iğnesi hakkında da aşağıdaki linkimiz den bilgi alabilirsiniz. "Yumurta çatlatma iğnesi nedir" ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

 
Geri
Üst