Yumurta dondurma devlet hastanelerinde var mı

R

Ruksan<<

Forum Okuru
Yumurta dondurma devlet hastanelerinde var mı
Yumurta dondurma devlet hastanelerinde var mı ücretli mi
Merhaba

İstanbul'da yaşıyorum 41 yaşındayım yumurtalarımı istiyorum .Devlet hastanelerinde yumurta dondurma işlemini yapıyorlar mı yapıyorlarsa ücretli mi İstanbul'da hangi devlet hastanelerinde yumurta dondurma işlemini yaptırabilirim . Şimdiye kadar hiç evlenmedim yumurtalarımı dondurmak istiyorum menopoza girmeden bu işlemi yaptırmak istiyorum. Evlenirim de çocuk sahibi olmak istersem pişman olmamak için yumurtalarımı dondurmak istiyorum. Devlet hastanelerinde yapılıyorsa hangisinde yapılıyor
 
Merhaba

Bence çok doğru bir karar vermişsin devlet hastanelerinde yumurta dondurma işlemi yapılıyor . İstanbul'da yaşadığını söylemişsin Zeynep Kamil Hastanesi'nde yumurta dondurma işlemleri yapılıyor . Fakat bazı şartları var zannedersem 45-46 yaş öncesin de bu işlemi yapmıyorlar ve bazı şartları var bildiğim kadarıyla. Şartlardan bir tanesi hiç çocuk sahibi olmaman gerekiyor.

Zeynep Kamil Hastanesi'nde yumurta dondurma işlemi yapılıyor ama dediğim gibi bazı şartları var ücretli de değil bu şartları sağlıyorsan ücretsiz burada yaptırabiliyorsun.

Zeynep Kamil Hastanesi'ne gidersen oradan da detaylı bilgi alabilirsin
 
Geri
Üst