Yumurta pişirmenin püf noktaları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Yumurta pişirmenin püf noktaları
yumurta pişirmenin püf noktaları
Mutfakların en önemli besinlerin biri olan yumurtanın pişirme yöntemleri ile ilgili püf noktalar kızlar...

yumurta-1590.jpg


* Yumurta yüksek ısıda sülfürik asit çıkaran bir besin olduğu için on dakikadan fazla haşlamayın.

omlet-9964.jpg


* Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra karışımı tavaya alın ve ocağın altını kısın.


* Katı yumurtayı parçalamadan kesmek için kullanacağınız bıçağı önceden sıcak suyun içerisine koyup ıslatın ve kesin. Dağılmayacaklardır
 
Geri
Üst