Aninda yakaliyor canim maalesefSagol canim Hic sorma nasil oldu anlamadim simdilik aksirip tiksiriyoruz.
Aninda yakaliyor canim maalesefSagol canim Hic sorma nasil oldu anlamadim simdilik aksirip tiksiriyoruz.
❤❤❤❤❤Hoşbuldum canım
Kuzum senide uzun zamandır soramıyorumSelam kızlar bende geldim LittleBluedaisy @Zaza74 inşallah güzel haberlerini alacağız
Aynı durumdayız10 kere düşük yaptım doğal yoldan da hamile kaldım tüp bebekten de
33 yaşındayım. Yumurtalarım çok iyi durumda bende de eşimdede problem yok. İstediğim an hemen hamile kalabiliyorum. En fazla 7 haftaya kadar geliyor embriyolar. Bütün testleri yaptık ama yine düşüyor doktor artık şaşırıyorAynı durumdayız
Elif senin düşükler kaç haftada oldu?
Yaşın kaç?
Yumurta rezervin iyi mi?
Sizde hoş geldiniz canımSlm kızlar
İnşallah zaza her yeni başlangıç yeni umutlar demek...Sizde hoş geldiniz canım
İnşallah bu sayfa bizlere uğurlu olsun
Elif kurban olurum yeni bir şey bilirsen banada söyle33 yaşındayım. Yumurtalarım çok iyi durumda bende de eşimdede problem yok. İstediğim an hemen hamile kalabiliyorum. En fazla 7 haftaya kadar geliyor embriyolar. Bütün testleri yaptık ama yine düşüyor doktor artık şaşırıyor
İnşallah ard arda hepimizin güzel sonuçlarımızı alalımİnşallah zaza her yeni başlangıç yeni umutlar demek...