valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim![]()

valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Valla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim![]()

At canim benimBazı yerlere belediyeler koymuş burda var bir tane harika canım 2 odalı içine de polar koymuşlar dışarı çıktığım zaman atarım resmini
Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeylerHarika yaaa valla cok sanslisin tebrik ediyorum eşini benimki benim doğum günümün tarihini bilmez![]()
önceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın 
Istesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunuValla çiçek çikolatayı görünce galiba yeniden isteyecek bu beni dedim![]()
bende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem 

Canım sende alıştırsaydın yavaş yavaş benim ki de öğrendi bişeylerönceden dümdüz dü şimdi şekil alıyor artıkın

Burda bi kedi var kaç gündür miyavliyor konuşuyor sanki ikide bir camdan bakıyorum bebek mi bıraktılar diyeArada guzel sozler ediyor en azindan bunada şükür![]()

Yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsinCanım eşimdenEkli dosyayı görüntüle 88950

Amin canım hepimizin inşallah...valla cok sanslisin. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.![]()
Biraz zamana bırakın şu evlenme teklifiniIstesin tabi bulmuş fıstık gibi hatunubende kaç yıldır evlenme teklifi bekliyorum hele bi etsin kabul etmicem süründürcem
![]()
Aceleye gelmez bu işler 
Amin hepimizin kucağı dolsun inşallahYeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk ve bebisler getirsin![]()