Yazabiliyordum ben cevapÖnceden yazılıyormuydu pasif olunca
Yazabiliyordum ben cevapÖnceden yazılıyormuydu pasif olunca
Ben attım canım inşalalh görüp dönerArkadaşlar merhaba diğer tarafta üyrliği aktif olan var mı? Sadesütlü arkadaşımıza mesaj atıp burda olduğumuzu bildirirse çok sevinirim …Çok merak ediyorum onu epeydir haber alamıyorum …ikizlere hanile ve sanıyorum şu sıralar 7.5 aylık olması lazım …Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Insallah iyidir bir sıkıntı yokturBen attım canım inşalalh görüp döner
Şükür çok iyi canım herşey yolundaymış haberleştik gruba gelecek inşallah grubu haber ettim onaInsallah iyidir bir sıkıntı yoktur
Ayy çok teşekkür ederim çok sağol 🙂inşallah dönüş yaparBen attım canım inşalalh görüp döner
Çokkkkk şükürrr çok sevindimmmm 🙂🙂🙂Biz ön görüşmede beraberdik kievde ogünden beri de sürekli birbirimizle iletişim halindeydik … Olaylar patlayınca ulaşamadım tabii merak ettimm …. Sana da çok teşekkür ederim canımmmm herşey gönlünce olsunn inşallahŞükür çok iyi canım herşey yolundaymış haberleştik gruba gelecek inşallah grubu haber ettim ona
Oh oh ne güzel çay kahve sohbetSelam kızlar gezmeye gidiyorumkızım çağırdı anne gel diye kacirmiyim tabikine hayır
evi önünde biraz bahçe var komşularla pay ettik soğan sarmısak ve marol ektim
benim anneciğim de balkonda saksılara soğan falan dikiyor 😀Cok sevindim buna en kisa zamanda gelir insallah buraya massallah rabbim onun herkesin saglicakla evlatlarini kucagina almayi nasip etsinŞükür çok iyi canım herşey yolundaymış haberleştik gruba gelecek inşallah grubu haber ettim ona
Rica ederim canım benim sizleri burda görmek tedaviye gidecek bizler içinde çok mutluluk verici inan ki asıl ben hamile kalıp grubu terk etmeyenlere teşekkür ederim Umut oluyorlar bizlereÇokkkkk şükürrr çok sevindimmmm 🙂🙂🙂Biz ön görüşmede beraberdik kievde ogünden beri de sürekli birbirimizle iletişim halindeydik … Olaylar patlayınca ulaşamadım tabii merak ettimm …. Sana da çok teşekkür ederim canımmmm herşey gönlünce olsunn inşallah