Panda kuzum yazdım cevap yazmadınBulabilirsin canım , eczacıyı önden ara sipariş versin
Bilmeden kalbini mi kırdım
Panda kuzum yazdım cevap yazmadınBulabilirsin canım , eczacıyı önden ara sipariş versin
Keşke hiç bir şey bilmeseydim ve ilk denememde anne olsaydım
İnan kimyasal %99 embriyonun sağlıksız olmasındandır
Bu yumurta kaynaklı genelde
Özür dilerim seni üzmek istemedim sanki sağlıkçıymışsınız gibi aklımda kalmış ondan söyledim çünkü ben sürekli rahmim de sorun ne neden kabul etmiyor diyorum kendi kendime insan bir sebep bulunca rahatlıyor en azından sakinleşiyor teşekkür ederim bunu bilmek de iyi geldi çünkü ben kendime sürekli hepsi mi sağlıksız diyorum başka sebep bulmaya çalışıyorumKeşke hiç bir şey bilmeseydim ve ilk denememde anne olsaydım
İnan kimyasal %99 embriyonun sağlıksız olmasındandır
Bu yumurta kaynaklı genelde
İbis Hotel merkez tren istasyonunun yanında, gelecek olan varsa burayı da düsünebilirCanım ismini yazarmısın senin otelin
Bir acentadan arastirayim burayiİbis Hotel merkez tren istasyonunun yanında, gelecek olan varsa burayı da düsünebilir
Yeme içme açısından harika bi konumda en azından otelde begenmedigin yiyemediğin birsey olursa yanı başında bir çok seçenek varBir acentadan arastirayim burayi
Transferin ne zaman canım yarın mıydı ?Yeme içme açısından harika bi konumda en azından otelde begenmedigin yiyemediğin birsey olursa yanı başında bir çok seçenek var
Evet burasi baya iyi gorunuyor canimYeme içme açısından harika bi konumda en azından otelde begenmedigin yiyemediğin birsey olursa yanı başında bir çok seçenek var
Evet yarın inşallah sen nasılsın ? Bi teyzeye gidiyordun gelişme var mı ? Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahTransferin ne zaman canım yarın mıydı ?
Bu arada geçen sefer donörü görmüştük bu sefer çok bekledik ama göremedik darısı sana artık sen görürsünEvet yarın inşallah sen nasılsın ? Bi teyzeye gidiyordun gelişme var mı ? Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah