Kazen bey bana drdiki sizden kimse yok burada zaten hemen yolluyorum dedionlar yok sanirim. olsa yazarlardi.
@Zaza74 canim foster ve anneadayina yakalanmadan bildirebilmismiydin burada oldugumuzu
Kazen bey bana drdiki sizden kimse yok burada zaten hemen yolluyorum dedionlar yok sanirim. olsa yazarlardi.
@Zaza74 canim foster ve anneadayina yakalanmadan bildirebilmismiydin burada oldugumuzu
Niye göremiyorsun ki ben görebiliyorum arada bakıyorum msjlaraHerkes burda canim diye biliyorum ben obur tarafa ara sira bakabiliyordum tamamen engellemis bakamiyorum birkac kisi daha var orda olan
Insallah rabbim kolayca dogum nasip etsin ona dualarimiz onunlaAnneadayı ile daha dün görüştüm 21. Hafataya girdi bebişler de kendisi de iyi ama doktor açılma var erken doğum olabilir demiş oda çok gerilmişti hepimiz dua edelim de iyi olsun vaktinde gelsin evlatları
Ah canim ya ,Anneadayı ile daha dün görüştüm 21. Hafataya girdi bebişler de kendisi de iyi ama doktor açılma var erken doğum olabilir demiş oda çok gerilmişti hepimiz dua edelim de iyi olsun vaktinde gelsin evlatları

Biz bir sorun yasadik kendisiyle beni tamamen engelledi simdi hicbir mesaja bakma yetkim yokmus kendisi soylemistiNiye göremiyorsun ki ben görebiliyorum arada bakıyorum msjlara
Konustur canim ,Hatirlatcam andreye direk esimle konusturucam
Engelinde mi seviyeleri var 😳Biz bir sorun yasadik kendisiyle beni tamamen engelledi simdi hicbir mesaja bakma yetkim yokmus kendisi soylemisti
Bide ben baska bir adla girmistim onuda buldu ayni mail adresi bendeki salklik ayni mail adresitle baska bir adla girersem olcagi buydu bunuda engelledi hatta mail adresini takibe almis oyle soylemisti eger baska bir adla daha girersem onuda engelleyecekNiye göremiyorsun ki ben görebiliyorum arada bakıyorum msjlara
Kafasinin estigine engel basiyorEngelinde mi seviyeleri var 😳
Telefon zaten ufacık ya reklamlardan birsey gormuyorum .Telden kalp oluyor. Bazı emojilerde oluyor ❤