İnşallah canım inşallahAyyy kuzum iyi ki yazdın❤️❤️
Küstü dedim Pandacım bana
Oğluna kavuşmana az kaldı yazmıştım![]()
Neden serklaj yapmamışlar nedeeenAnneadayı ile daha dün görüştüm 21. Hafataya girdi bebişler de kendisi de iyi ama doktor açılma var erken doğum olabilir demiş oda çok gerilmişti hepimiz dua edelim de iyi olsun vaktinde gelsin evlatları
Bende aynısını dedim canım doktoru çoğul gebelikte olmuyor demiş bende seni örnek verdim hatırlattım ona daha doğrusuNeden serklaj yapmamışlar nedeeen
Asıl çoğul gebelikte yapılır rahim erken açılıyor çünkü benim 14. Haftada dikiş tedbir olarak atıldı , 20’de rahmim açıldı ama dikiş sayesinde 28’de doğurdum tam 2 ayımı kurtardıBende aynısını dedim canım doktoru çoğul gebelikte olmuyor demiş bende seni örnek verdim hatırlattım ona daha doğrusu
Benim doktorum prof ve şöyle dedi, kendiliğinden olan ikiz gebelikler hariç , tüm üçüz ve dördüz gebeliklerde serklaj yapılmalı , en geç 15. Haftaya kadar atılmalı, atılmazda 21-22’de doğururlar rahim dayanmazBende aynısını dedim canım doktoru çoğul gebelikte olmuyor demiş bende seni örnek verdim hatırlattım ona daha doğrusu
Kendiliğinden olan üçüz ve dördüzlere bile atıyor ve şuan hastanede dördüzü üçüzü olan vefat yaşamayan çok anne var, ben yaşadım diye hepsi yaşamıyor , ama özellikle tüp bebekle olan ikizlere kesinlikle serklaj yapıyor çünkü genetikte yoksa vücut erken doğumla atıyormuşBenim doktorum prof ve şöyle dedi, kendiliğinden olan ikiz gebelikler hariç , tüm üçüz ve dördüz gebeliklerde serklaj yapılmalı , en geç 15. Haftaya kadar atılmalı, atılmazda 21-22’de doğururlar rahim dayanmaz
Canım teşekkür ederim hiç üzülme vardır bir vakti saati , her ay birbirini tutmuyor kadınlarda inşallah vücudun diğer aya kendini hazırlar♥️Canim iyi olmanıza çok sevindim çok çok güzel bir haber herhalde 2 haftaya eve gidersiniz ❤️
Aynen ya, beni engellememiş hala aktif görünüyorum, benim anlamadığı olayın onun karısıyla ne alakası vardı yani karısı takip ediyormuş ya onu anlayamadım biz kimsenin fikrini etkileyecek bişey yazmıyoruz kiAynen öyle vallahi cokta merak liydik bizde oraya ya off nekadar cocukca olaylar ya
Arkadaşlarından takip edenler varmış ve Kıbrısa gidenler olumsuz etkileniyormusAynen ya, beni engellememiş hala aktif görünüyorum, benim anlamadığı olayın onun karısıyla ne alakası vardı yani karısı takip ediyormuş ya onu anlayamadım biz kimsenin fikrini etkileyecek bişey yazmıyoruz ki