Hadi insallahhhhh amiiinnnDarısı Makarona
Hadi insallahhhhh amiiinnnDarısı Makarona
İnşallah allahımHadi insallahhhhh amiiinnn
Tahlillerini yaptirdin mi canim sen sonuclar nasilRabbim istedigin herseyi gerceklestirsin insallah hersey guzel olsun hayirli olsun tedavin
Suan hersey durmus durumda canim bazi sebepler durumlar var suan gidemeyecegim icin bosuna hicbirsey yaptirmak istemedim. Nasip kismet bekleyecegim ben bir sure daha ara verdim benTahlillerini yaptirdin mi canim sen sonuclar nasil
Aynen öyle elimden gelen hicbisey yok suan beklemekten baska bende bu modayim gec olsun guc olmasinHakkında hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. Bende yasaklar var karantina var bir gidebilsem diye kendimi yiyip bitirmiştim ama olmadı. Keşke geç gitseydim de mutlu son olsaydı. Hakkında hayırlı olsun biraz daha sabır ❤
Güzel arkadaşim hiç canını sıkma, herşey olacağına varır. Allah in mucizeleri sonsuz böyle başlayıp güzelleşen nice sonuçlar var bugün dualarımız seninle ❤️❤️Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün Beta 11.09 geldi , bisey diyemiyorum
En doğru zaman ne zamansa o gün olsun inşallah canım eftoşum, biraz da dinlenirsin bedenin de ruhun da sakinleşir ❤️❤️Suan hersey durmus durumda canim bazi sebepler durumlar var suan gidemeyecegim icin bosuna hicbirsey yaptirmak istemedim. Nasip kismet bekleyecegim ben bir sure daha ara verdim ben
Canimm benim psikolojik olarak cok yoruldum zaten biraz ara vermek iyi gelecek banaEn doğru zaman ne zamansa o gün olsun inşallah canım eftoşum, biraz da dinlenirsin bedenin de ruhun da sakinleşir ❤️❤️