Hadi hayirli olsun insallahhBen Yunanistan ivf serum dan ön görüşme ayarladım 🙂 2 hafta sonraya inşallah, yorumlara bakarsak cok iyi ama işte bir de doktorla görüşüp görmek lazım
Hadi hayirli olsun insallahhBen Yunanistan ivf serum dan ön görüşme ayarladım 🙂 2 hafta sonraya inşallah, yorumlara bakarsak cok iyi ama işte bir de doktorla görüşüp görmek lazım
Ora ile ilgili edinebildiğin bilgiler var mı canım bizimle de paylaşsan sevinirimBen Yunanistan ivf serum dan ön görüşme ayarladım 🙂 2 hafta sonraya inşallah, yorumlara bakarsak cok iyi ama işte bir de doktorla görüşüp görmek lazım
Evettt canim lutfen paylassOra ile ilgili edinebildiğin bilgiler var mı canım bizimle de paylaşsan sevinirim
Hadi inşallah canım merakla bekliyoruz. İlk iletişimi kimle kurdun , türkçe bilen kordinatör varsa iletişime geçelim bana özelden numarasını yazarmısın. Fiyatlar konusunda bilgin varmı? Az çok bütçemize uygunmu onu bilsekBen Yunanistan ivf serum dan ön görüşme ayarladım 🙂 2 hafta sonraya inşallah, yorumlara bakarsak cok iyi ama işte bir de doktorla görüşüp görmek lazım
Bilgi sadece forumlardan ve internet sitesinden edindigim kadarıyla biliyorum ön görüsme yapınca doktorla online görüştürüyorlar sonra karar aşaması . Kievden sonra hersey farklı geliyor bize ama bakalım hayırlısıHadi inşallah canım merakla bekliyoruz. İlk iletişimi kimle kurdun , türkçe bilen kordinatör varsa iletişime geçelim bana özelden numarasını yazarmısın. Fiyatlar konusunda bilgin varmı? Az çok bütçemize uygunmu onu bilsek
Hangi merkez olursa olsun insallah bebeklerinizi kucaklariniza alirsinizBilgi sadece forumlardan ve internet sitesinden edindigim kadarıyla biliyorum ön görüsme yapınca doktorla online görüştürüyorlar sonra karar aşaması . Kievden sonra hersey farklı geliyor bize ama bakalım hayırlısı
Kiev gibi baska hicbir merkez yok vallaBilgi sadece forumlardan ve internet sitesinden edindigim kadarıyla biliyorum ön görüsme yapınca doktorla online görüştürüyorlar sonra karar aşaması . Kievden sonra hersey farklı geliyor bize ama bakalım hayırlısı
Kesinlikle öyle , ama bizde önümüze bakmak zorundayız maalesef politikacıların kavgasının sonuclarına bizim gibi insanlar katlanıyor.Kiev gibi baska hicbir merkez yok valla
Aynen öyle .bizleri dusunen yok ki canim benimKesinlikle öyle , ama bizde önümüze bakmak zorundayız maalesef politikacıların kavgasının sonuclarına bizim gibi insanlar katlanıyor.
Hayırlısı olsun canım bizleride bilgilendirirsen fiyat vs..seviniriz.eminim şuan bir çok kadın merkez bakıyor yeni merkezlerle iletişime geçenlerin söyleyeceklerini dört gözle bekliyorlardırBen Yunanistan ivf serum dan ön görüşme ayarladım 🙂 2 hafta sonraya inşallah, yorumlara bakarsak cok iyi ama işte bir de doktorla görüşüp görmek lazım