Çok şükürBugünlerimize binlerce şükürler olsun zaza. Son 1 ay kaldı bakalım minimi35 doğum yaptı bu arada bebeşi abilik yapacak bizim minnoşlara![]()
Oda çok zor günler yaşadı
Darısı sana ve Morpatiye
Çok şükürBugünlerimize binlerce şükürler olsun zaza. Son 1 ay kaldı bakalım minimi35 doğum yaptı bu arada bebeşi abilik yapacak bizim minnoşlara![]()
İnşAllah ilk transferde kavuşursun bebeğinevalla zazam 1 tanecik olsun benim olsun
biz ilk transferde 1 tane embrıyo yaptırıcaz çünkü eşimde ben de 1 tanecik evlat istiyoruz rabbim nasip etsin murat hocayla da o şekilde konuştuk 2 tanesi tek tek kalan 4 tane de 2 şer donduruldu. inşallah öyle bir şey olmaz ilkinde tutunur evladım bana eğer olumsuz olursa 2.ci transferde 2 dondurulmuş yaptırıcaz
Dün konuştum Andreyle,bulgaristanda ek hizmet vericeklerSlm kızlar, biotexcom un sayfaaına rastladım instagramda, çalışmalarına başlamışlar galiba, 1 ay önce transferler devam ediyor diyr paylaşımlar da var. Ne dersiniz sizce yakın zamanda bizleri de almaya başlarlar mı.
Bulgaristana gitmek daha kolay olur bu yönden iyi peki doktorlar kievdekiler mi olcak acabaDün konuştum Andreyle,bulgaristanda ek hizmet vericekler
Temmuza açılır
Fiyatta değişiklik olur mu acaba konuştuğun zaman sorarmisin zazamDün konuştum Andreyle,bulgaristanda ek hizmet vericekler
Temmuza açılır
Evet kiev doktorlarıBulgaristana gitmek daha kolay olur bu yönden iyi peki doktorlar kievdekiler mi olcak acaba
Her şey aynıFiyatta değişiklik olur mu acaba konuştuğun zaman sorarmisin zazam
Dondurulmuş spermde sorun olmuyor galiba hem öncesinde hemde işlem görünce donduruluyor. Mesafe yakın ama pasaport vize vs. lazımHer şey aynı
Sadece ilk görüşe gelince eşler örnek vericek ve materyal dondurularak kieve götürülüyor
Orda donor yumurtasıyla işlem görüp embriyolar donduruluyor ve yeniden bulgaristana getiriliyor transfer için
Bulgaristan icin vize ve pasaport gerekmiyor canim sadece bir kac giris evragi oluyor batumdaki gibiDondurulmuş spermde sorun olmuyor galiba hem öncesinde hemde işlem görünce donduruluyor. Mesafe yakın ama pasaport vize vs. lazım