AmiiiinnAynen zaza pakizeyke basladik tamarayla devam ettik aonra insallah ben rabbim hepimizin gonlunden geceni vwrsin evlat evlat diye inletmesin
Seninde işin Allahın izniyle sevindirici olucak
AmiiiinnAynen zaza pakizeyke basladik tamarayla devam ettik aonra insallah ben rabbim hepimizin gonlunden geceni vwrsin evlat evlat diye inletmesin
Çok teşekkür ederim canım, sıra sende şimdi. Rabbim bu yolda yürüyen tüm güzel kadınlara da nasip etsin inşallah ❤️Tamaracım hadi gözün aydın Rabbim keseyi ve kalp atışlarında duyurmayı nasip etsin çok sevindim senin adına sen hiç aklıma gelmemiştin Bugünlere hamdolsun
Çok teşekkür ederim canım, yumurta donasyonu benimki. Daha önce yine donasyonla hamile kalmıştım ama 16 haftalıkken düşük yapmıştım. Şimdi çok şükür bugünumuzeHayırlı olsun canım çok sevindim senin adına senin öykün nasıldı rica etsem paylaşabilir misin bizimle
Çok teşekkür ederim canım. Aminnn inşallahSeninde gözün aydın Tamaraa. Darısı burdaki diger anne adaylarının başına. İnsallah kucagina almayida nasip eder.
Canımmmm çok teşekkür ederim ❤️ amin inşallah ❤️Ne kadar mutlu oldum anlatamam…Allahim saglikla gelsin, tum gecmisi unutturacak minik canlar evinize nese katsin..
Eftosum canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah. Hepimize nasip olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️ senin de haberlerin çok yakında Allah'ın izniyleTamaracimmmm cok cok sevindimmmm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin vanim kardesimmmm❤❤❤❤❤❤
Oh oh oh
Bin bir kere maşAllah

çok şükür bin şükü ❤️❤️❤️❤️AynenBugün göbek atma günü
MaşAllah
Bin bir kere maşAllah

Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah ❤️ darısı buradaki tüm güzel kadınlara inşallah ❤️Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin güzel rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah ❤
Amiiinnn canim benim hep mutlu ol❤❤Eftosum canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah. Hepimize nasip olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️ senin de haberlerin çok yakında Allah'ın izniyle