AmiiiiinnnnGözün aydın olsun canım ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugünlerimize çok şükür. Darısı buradaki bütün güzel kadınlara inşallah ❤️
AmiiiiinnnnGözün aydın olsun canım ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugünlerimize çok şükür. Darısı buradaki bütün güzel kadınlara inşallah ❤️

Cok trsekkur ederim tamaracim amin cok sukurGözün aydın olsun canım ❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bugünlerimize çok şükür. Darısı buradaki bütün güzel kadınlara inşallah ❤️
Amiinn canim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun@Angel1427 canımmm gözün aydın çok sevindimAllah hayırlı bir evlat etsin sana.
Pakizeciğim çok sağol canım Allah sesini duysun inşallah.
Güzel haberlerle dağa da mutlu oluyoruz.
Amiinn zazam darisi tum kaderdaslarimiza insallah zazacim ❤️Oh oh oh yandan
Ne güzel haber
MaşAllah
Bin bir kere maşAllah
Rabbim çok kolay taşıyıp ve zamanında doğurmanı nasip etsin cNım arkadaşım
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip ersin canim varsin desinler herseye raziyizBizim oğlan erken gelicem demezse 2 hafta sonra aramıza katilacak
Ben ise hem heycanli hem korkuyorum hala içimde bir bebek olduğuna inanamıyorum, ruya gibi geliyor 🙄
Ahhh kızlar rabbim en kısa zamanda herkese kolaylikla nasip etsin ❤️
Size de koca göbekli şişko desinler![]()
AmiiiinnnBizim oğlan erken gelicem demezse 2 hafta sonra aramıza katilacak
Ben ise hem heycanli hem korkuyorum hala içimde bir bebek olduğuna inanamıyorum, ruya gibi geliyor 🙄
Ahhh kızlar rabbim en kısa zamanda herkese kolaylikla nasip etsin ❤️
Size de koca göbekli şişko desinler![]()
AmiiinnnüAmiinn zazam darisi tum kaderdaslarimiza insallah zazacim ❤️
Çok güzel sonuçBugün yine Kontrolüm vardı şuan 5 olgun yumurtam varmış.
Aret hoca bugün muayene ederken aslansın sen dedi.
Tabi benim omuzlar kabardı
Perşembe günü de yumurta toplama olacak
İnşallah bende güzel haberler verebilirim