Amiiiiiinnnnnn cok amiiiiiiinnnnHamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın bebislerini olmayanlara da Allah tez vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin hepiniz hoşgeldiniz![]()
Amiiiiiinnnnnn cok amiiiiiiinnnnHamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın bebislerini olmayanlara da Allah tez vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin hepiniz hoşgeldiniz![]()
Sagol canim,Cok gecmis olsun bol bol sicak su buhari yap ben oyle atlattim patlicana donen burnum bugun baya indi bizde oyleyiz yaa ben yeni toparladim ev revir gibi bizim
Amin insallah,Hamile arkadaşlar sağlıkla kucağına alsın bebislerini olmayanlara da Allah tez vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin hepiniz hoşgeldiniz![]()
Sicak suyun icine biraz lavanta yagi veya nane yagi damlattim ben broslari aciyor aninda bas agrimi filan gecirdi burun tikanikligimi acti ama fena yakiyor cok icime cekmiyorumSagol canim,
Su buharini ilk duydum. Geciriyor mu
OleeeeyyyyMerhabalar
Zumronum inşallah tez bir zaman bizde hamileler karvanında olalım❤️Merhabalar canlar bende geldim buradayım ☺️☺️☺️☺️hepimize yeni sayfamiz hayırlı olsun
Henüz basindayiz,Sicak suyun icine biraz lavanta yagi veya nane yagi damlattim ben broslari aciyor aninda bas agrimi filan gecirdi burun tikanikligimi acti ama fena yakiyor cok icime cekmiyorum
Geciriyor vallahi bende ise yaradiSagol canim,
Su buharini ilk duydum. Geciriyor mu
Canim zazamm hosbuldummmm ❤❤❤❤❤Oleeeeyyyy
Eftaliosuuuuummmmm
Hoş geldin kuzum❤️❤️❤️❤️
Sen cansın Vallah❤️❤️❤️❤️Sen söyleyince bakmistim.
Hakkindaki yorumlar güzeldi.
Biraz agrili islemmis.
Rabbim tedavini kolaylastirsin insallah.
Fiyati nasil?