Dualarımız seninle ❤️ Allah emeklerini boşa cikarmasin canım sakin kalmaya calis stres yapma huzur içinde kabul etKızlar bana da dua edin olur mu
Yarın transfer olucam inşallah
Dualarımız seninle ❤️ Allah emeklerini boşa cikarmasin canım sakin kalmaya calis stres yapma huzur içinde kabul etKızlar bana da dua edin olur mu
İnşallah yapmam 🙄🙄Dualarımız seninle ❤️ Allah emeklerini boşa cikarmasin canım sakin kalmaya calis stres yapma huzur içinde kabul et
Aminnnnn canım aminnnnnn♀️♀️♀️Allah razı olsun canım...
İnşallah emeklerimiz boşa gitmesin.
Allah hepimizin yüzüne baksın.
Amiiiiinnnnnnnnnİnşallah yapmam 🙄🙄
Sağ ol canım kimsenin emeği boşa çıkmasın inşallah.
Canım çok teşekkür ederim ❤️ dediğim gibi sizler de hep dualarımdasiniz Allah isteyen bu uğurda savaş veren bütün kadınlara nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarimiz dolsun ❤️❤️❤️Tamara;senden, Angel ve Pakize arkadaşlarımızdan haber almak bizler için çok kıymetli, sizler bizim için umudu temsil ediyorsunuz bize güç veriyorsunuz arada yazın lütfen bizleri mutlu edin ❤️güzel haberlerle gelmene de çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin süreç sağlıkla rahat su gibi geçsin inşallah...dualarımdasiniz ❤️❤️❤️❤️
Bütün kalbimle dualarım seninle canım Allah yar ve yardımcın olsun sonu şükür olsun ❤️Kızlar bana da dua edin olur mu
Amiiiiiiinnnn yurekten aminnnnn canimCanım çok teşekkür ederim ❤️ dediğim gibi sizler de hep dualarımdasiniz Allah isteyen bu uğurda savaş veren bütün kadınlara nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklarimiz dolsun ❤️❤️❤️
Canım eftosum szr den sonra sıra sende Allah'ın izniyle. Sen de güzel haberler vereceksin bizi mutlu edeceksin az kaldı ❤️❤️Amiiiiiiinnnn yurekten aminnnnn canim
Guze haberlerini bekliyoruz…Kızlar bana da dua edin olur mu