Canim benim insallah bu sefer hersey iyi olur❤❤En tezinden hayırlı bir evlat sahibi ol inşallah.
Ben bu sürecin senin için daha iyi olacağını biliyordum da bu yıl çıkmadan başlayacakmıydın ondan emin olamadım. Hayırlısı olsun canım benim.
Canim benim insallah bu sefer hersey iyi olur❤❤En tezinden hayırlı bir evlat sahibi ol inşallah.
Ben bu sürecin senin için daha iyi olacağını biliyordum da bu yıl çıkmadan başlayacakmıydın ondan emin olamadım. Hayırlısı olsun canım benim.
Bazen akisa birakmak dedikleri bu iste. Tum kontrol sende olsa bile olacak olan oluyor.İnşAllah canım
Canım inanıyormusun bu defa hiç bir şey sormadım
Filiz hanım dedi rahat ol bu kadar
Eşim örnek verdi,bazı resmi evrakları imzaladık
Beni kontrol etiler çıktım
Şu ana kadar sordumda ne oldu
Bu defa jiç bir şey sormuyacam
Kasim ayi bebisi versin , saglikla gelsin.Önce rabbim seni sağlığına kavuştursun
Ardından sapa sağlam evlat sahibi ets
❤❤❤ insallahhh kaderimde vardir insallahhhKasim ayi bebisi versin , saglikla gelsin.
Aynen kuzumBazen akisa birakmak dedikleri bu iste. Tum kontrol sende olsa bile olacak olan oluyor.
Nasilsa merkez seni biliyor, yapilacaklari zaten yapiyorlar. Sen ayaklarini uzat, surece inan, Allaha guven…
Valla bende 1hafta diye biliyordum ama tamda emin deilim hem3n kanda baktir canimKızlar ben hala adet olmadım problem var bence yada gebelik bilmiyorum.erken gebelik testi yapmak için adet gecikmesi en az 1hafta olmalı demi
Adetine 1 hafta kala yapabilirsin erken gebelik testini. Senin günün geçti yapsan belki çıkar.Kızlar ben hala adet olmadım problem var bence yada gebelik bilmiyorum.erken gebelik testi yapmak için adet gecikmesi en az 1hafta olmalı demi
1gun gece yaptım çıkmamıştı bir iki gün dahaAdetine 1 hafta kala yapabilirsin erken gebelik testini. Senin günün geçti yapsan belki çıkar.
Bir iki gün daha bekleyeyim diyorum.7.ayda opu toplandi acaba ondan dolayı olabilirmi gecikmeler duzensizliklerValla bende 1hafta diye biliyordum ama tamda emin deilim hem3n kanda baktir canim
Sağol Hep aynı şeyler 🙂 klasik klinik ve negatif aldıktan sonraki süreç işte , neden olmadıgı konusunda birsey söyleyemiyorlar . Bi yandan donmuşlarla transfere hazırlanıyoruz bi yandan da araştırmaya devam ediyoruz Allah hepimize güç kuvvet ve sağlam psikoloji versinSelam Makaron....senden haber almak güzel ancak böyle olmasaydı keşke..inan çok üzüldüm..dediğin gibi çok zor imtihanlar bizimkiler ancak bazılarımız baya çetin sinaniyor...Kiev' de iki farklı donor ve burası ile üçüncü...Allah maddi manevi güç versin burada o kadar çok tahlil de yapıldı değil mi ayrıca histeroskopi olmustun...anlayamıyorum gerçekten,herhangi bir açıklama yaptılar mı veya bu kez transfer öncesi protokol değişikliği düşünüyorlar mi ??inşallah kalan 2 tane embriyon sana sağlıklı evlat olsun gönülden diliyorum canım