Saol kuzum endo.5.1m dedi o nasıl normal miGuzel haber canim senin icin pztesi gunu insallah daha guzel haberler alirsin
Saol kuzum endo.5.1m dedi o nasıl normal miGuzel haber canim senin icin pztesi gunu insallah daha guzel haberler alirsin
Bildigim kadariyla normal canimSaol kuzum endo.5.1m dedi o nasıl normal mi
Mfk ürünleri bence ise yaradı sağda hic yumurtam çıkmıyordu sağda 1 solda 2 diyince şaşırdım bence MFK nında payı var doktorada söyledim kullanıyorum diyeBildigim kadariyla normal canim
Evet canim sonucta saglina iyi geldiyse yan etkisi olmadiysa kullanman iyi olmusMfk ürünleri bence ise yaradı sağda hic yumurtam çıkmıyordu sağda 1 solda 2 diyince şaşırdım bence MFK nında payı var doktorada söyledim kullanıyorum diye
Şifa olsun sana inşallah.Mfk ürünleri bence ise yaradı sağda hic yumurtam çıkmıyordu sağda 1 solda 2 diyince şaşırdım bence MFK nında payı var doktorada söyledim kullanıyorum diye
Insallah hersey istedigin gibi olsun canim kardesim ❤❤ guzel sonuclar alirsin insallahKızlar dün kan vermiştim akşam hemşire.aradi sabah iğne olacaksin gel dedi.degerim yüksek çıkmış yumurtan erken catlamamasi için cetrotide yapmamız lazım dedi bugün hemen kendi yaptı yarın ve p.tesi devam dedi. Değerim 5 olması gerekirken 7 miş söyledi ama adi kalmadı aklımda ♀️
Saol canım ama panik olduk çok çatlama olursa bütün emek tedavi çöpe gider dedi hemşire inşalalh iğne ise yararda erken çatlama olmazInsallah hersey istedigin gibi olsun canim kardesim ❤❤ guzel sonuclar alirsin insallah
Insallah canim benim insallah hersey istediginiz gibi gider rabbim herdaim yaninda olsunSaol canım ama panik olduk çok çatlama olursa bütün emek tedavi çöpe gider dedi hemşire inşalalh iğne ise yararda erken çatlama olmaz
Amin kuzum çok saolInsallah canim benim insallah hersey istediginiz gibi gider rabbim herdaim yaninda olsun