Szr_
Hamiş Melek
Olabilir dediğin gibi.Devam ediyorum şuan kullandıkları
Estrofem günde 4
Progeston fitil günde 3
Progeston iğne gun aşırı
Folik asit günde 1
Senin kullandıklarına bakınca benimkiler az geldi mini tup bebek olduğu içinmi acaba
Olabilir dediğin gibi.Devam ediyorum şuan kullandıkları
Estrofem günde 4
Progeston fitil günde 3
Progeston iğne gun aşırı
Folik asit günde 1
Senin kullandıklarına bakınca benimkiler az geldi mini tup bebek olduğu içinmi acaba
Divinayi yı adetin 10. Gününde kullandırmaya başladı. Günde 4 olarak sonra transfere bir kaç gün kala 6 ya çıkardı. 15. Hafta biterken bıraktım.Divina kullanimini nasil yapti?
Kullanim dozu va basladigin habgi gun arttirdi, kacinci haftada kesti?
Bir de progesteron kacinci gun baskmladi
Catlatma ignesui verdi mi
Follikul catlamasini takip mi etti hem ysg hem kan ile
Transfer zamanı adetin 5. Günü gittim sadece dekort diye bir ilaç var onu verdi. 5 gün dekortu kullanıp tekrar gidince divinaya başlattı.Divina kullanimini nasil yapti?
Kullanim dozu va basladigin habgi gun arttirdi, kacinci haftada kesti?
Bir de progesteron kacinci gun baskmladi
Catlatma ignesui verdi mi
Follikul catlamasini takip mi etti hem ysg hem kan ile
Moralini bozma zaten pozitifse bile nasıl çıksın ki. 3. Gün embriyoları bile 7. Günde çıkmıyor.Kızlar sonucunu bile bile kendi modumu düşürdüm moralimi bozdum nasil sinir oluyorum şuan kendime 7.günüm test yaptım evde tek çizgi🙁
Ya sorma kuzum ya kendi kendimi gerdim bu kez erkenden yapmiycam demiştim ama yenik düştüm yine inşallah tersi çıkar🙁Moralini bozma zaten pozitifse bile nasıl çıksın ki. 3. Gün embriyoları bile 7. Günde çıkmıyor.
Ben 8. Gün yapmıştım negatifti. Salı çarşamba tekrar dene istersen.
Kan ver bari pozitifse bosuna strese girmemis olursun. Benim 6.gunde kanda cikmistiYa sorma kuzum ya kendi kendimi gerdim bu kez erkenden yapmiycam demiştim ama yenik düştüm yine inşallah tersi çıkar🙁
2.gün emriosu kacinci günde kanda çıkar bilemedimKan ver bari pozitifse bosuna strese girmemis olursun. Benim 6.gunde kanda cikmisti