İnşallah canımSağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonra
İnşallah canımSağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonra
Bilmiyorum ki tam sebebini. Belki dedigin gibi rahim buyudukce kasiliyor, ben hep siviya yordum da belki de degildirCanım benim düşük oluncada ilk sancım göbek etrafından başlıyor
Acaba rahim kasılması mı öyle göbeğe vuruyor
Evet son hsg cekildi. Cyclo ve folikullu dongude kalinlasma oldu ve sivi gorulmedi.Corti senin tüpler kapalı mı
Gunde. 3 taneyi bir seferde mi kullaniyorsun?Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir
VurdurdumBen aşıdan sonra 3 gün hasta yattım hep hepsi de ağır geçti 🙁
Allah kazen burayı biliyor muuu😳😳😳😳😳Evet eski sayfadan ama kazen bana söyledi bu grubu öyle buldum sizleri diyarree nick diğerinde madem sayfa yeni nick de yeni olsun dedim
Kalıcı olarak yani bir daha o sayfa açılmıyacakBaşlığı kalıcı olarak kapattığını istersem bu grup ismi ile Google’dan bulabileceğimi söyledi
Allaha çok şükürBu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce
Çok şükür atlattınızTeşekkür ederim canım çok şükür atlattık sayılır ama ne zormuş dikkat edin aklım gitti aileme birşey olacak diye çok ağır geçirdik
İnşallah bahar ayı size uğurlu gelsinHerşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer