Saol canim dua edin nolurMasallahhhard ard güzel haberler morel oldu bize elif Rabbim devamını getirsin insallah sağlıkla 🙂
Saol canim dua edin nolurMasallahhhard ard güzel haberler morel oldu bize elif Rabbim devamını getirsin insallah sağlıkla 🙂
Ne guzelKizlar bu arada yumurta donosyonu icin randevu aldim. Randevuye cok az bir sure kala hamile oldugumu ogrendim. Allah sizlerede inşallah beklemediginiz anda bu mutlulugu yasatir
Her zaman dualarımda bu yoldaki tüm kadınlar icin Rabbim yüzümüzü güldürsünSaol canim dua edin nolur
Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi yasamamNe guzel
Bir haber daha. Saglikla gel guzel cocuk..
Bu sefer gelecek, nolur inan sadece.Amin canim insallah. Bu 15. Hamileligim insallah bu sefer hayal kirikligi
Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyorduBu sefer gelecek, nolur inan sadece.
Oncekilerde kalp atisi duyuyormuydun, zaza gibi miydi senin de dusukler.
Oyy kurban olurum onun kalbini veren AllahaSaol ilk defa kalp sesini duydum dua edin nolur
Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana?Yok hic duymadım sadece kese olusuyordu düşüyordu
Dusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim.Elif bir tedavi falan yapıldı mı sana?
Yoksa spontan gebelik?
Bildiyim kadarıyla avrupada yaşıyorsun
Bu gebelikte ek bir tedavi yaptılar mı
Yeniden gözün aydın olsun ElifDusuk yaptim kasim ayinda sonra korundum. Dusukten sonraki ay korundugum ay hamile kaldim. Hic bi tedavi ilac kullanmadim.