Szr_
Hamiş Melek
İnşallah Canım. Kıbrısa gidecektin İnşallah Allah gönlüne göre verir.Amiiin insallahhhh cok sevindim iyi olmana . Insallah su gunleri bir atlatalim bende basliycam
İnşallah Canım. Kıbrısa gidecektin İnşallah Allah gönlüne göre verir.Amiiin insallahhhh cok sevindim iyi olmana . Insallah su gunleri bir atlatalim bende basliycam
Raporla uzatamadınmı canım. İşin ağır degilse korkma zorlamadan kendini Allahin izniyle bisey olmaz kuzumBugün işe başladım kızlar müdürüm aradı dğn biz gittik bugünde sen git bi kaç saat orda bulunmuş ol dedi. Şuan iş yerindeyinim inşallah bişey olmaz bebeğime
Amiinn amiiinnn Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin sanada inşallah ❣️Amiiin canim aminn. Insallah canim benim insallah bu sefer sorunum bulunurdae kavusurum sizler gibi. Darisi hepimizin basina
Yok canım ağır bişeyi yok ama uzun süre uzanmadım bugün bakalım inşallah kötü etki etmezRaporla uzatamadınmı canım. İşin ağır degilse korkma zorlamadan kendini Allahin izniyle bisey olmaz kuzum
Bedanın normal artışına 48 saate bir bakılır kuzumAynen canım 16 şubatta gidip tekrar test vericen batayı görüp ondan sonra artık bakarız duruma göre. İnşallah güzel ilerlerde
Gebelik hastalık değil kuzumBugün işe başladım kızlar müdürüm aradı dğn biz gittik bugünde sen git bi kaç saat orda bulunmuş ol dedi. Şuan iş yerindeyinim inşallah bişey olmaz bebeğime
Miyom rahim içindeyse alınmalıOldum canim olmadigim ameliyat kalmadi gecen sene olmustum marttaydi 1 yil olmak uzere miyom alinacak diyor burda doktor baska bir doktor gerek yok ilac falan bisey diyor beb eski doktorumla irtibata gectim universiteden ayrilip muayene acmis onu buldum ona gidicem canim miyom icin o benim herseyimi biliyor. O bakicak karar vericek . Bıktım ama yola devam ediyorum.
Eftalios hayat düşüş kalkışla doluAmin canim amin. Biliyormusun aglanacak halime bile güler oldum. Kaderde ne varsa onu yasayacagim bende. tek bildigim benim ben doktorlarin elinde oyuncak oldum top gibi ordan oraya hoop oraya hooop buraya. Burdaki dediki olucan baska biri olma kime inanicam kime güvencem sasirdim saf saf dolaniyorum ordan oraya. Ben akillanmam bu gidisle cok sey ögrendim burdan ögrendiklerim neticesinde doktora söyleyince adim ukala cok biliyosan sen benim yerime gec diyen bile oldu. Yıkılmadım ayaktayim diyorum. Kadere biraktim yavas yavasta soğuyorum zaten tedavilerden herseyden. Sizler mutlu olun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah.
Amin kuzumİyiyim canım çok şükür. Ağırlaşmaya başladım valla. Evet az kaldı bende ufak ufak eksikleri tamamlamaya çalışıyorum. Allah sizlere de nasip etsin inşallah.