Szr_
Hamiş Melek
Senin nasıl gidiyor canım kaç haftalık oldun ?İnşAllah canim bu sefer kucagina alirsin saglicakla. Nasibinde varsa tek bir yumurta bile yeter
Senin nasıl gidiyor canım kaç haftalık oldun ?İnşAllah canim bu sefer kucagina alirsin saglicakla. Nasibinde varsa tek bir yumurta bile yeter
Aaa gözün aydın ❤️❤️ inşallah sağlıklı yumurtan olur o da sana evlat olur inşallahSagolun kızlar kist kaybolmuş solda iyi görünen 1tane yumurtam varmıs.bugun ignelerimi aldım ilacımı da aldım çarşambaya ye kadar kullanicam ilaclari persembe kontrol inşallah o bir yumurtam saglam cikar ve onu dondurabiliriz
Saol canım benim insallahAaa gözün aydın ❤️❤️ inşallah sağlıklı yumurtan olur o da sana evlat olur inşallah
Benim biraz stresli gidiyor her hafta doktorlardayim korkudan. 18 oldumSenin nasıl gidiyor canım kaç haftalık oldun ?
Sağlicakla kucağina aldirsin rabbim sorunsuz sıkıntısız inşallahBenim biraz stresli gidiyor her hafta doktorlardayim korkudan. 18 oldum
Bu sefer sonu güzel olacak inşallah. Neredeyse 5 aylık olacaksın. Valla 8 aylık oldum ama o stres hala bende de var. Yok oynamadı yok bişey mi oldu acaba diye. O yüzden yalnız değilsin bunu bil 😉😉Benim biraz stresli gidiyor her hafta doktorlardayim korkudan. 18 oldum
Canım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insalalhBenim biraz stresli gidiyor her hafta doktorlardayim korkudan. 18 oldum
Saol canim insallahSağlicakla kucağina aldirsin rabbim sorunsuz sıkıntısız inşallah
Benim sancim cok. Adim atamıyorum sürekli yatihorum.Bu sefer sonu güzel olacak inşallah. Neredeyse 5 aylık olacaksın. Valla 8 aylık oldum ama o stres hala bende de var. Yok oynamadı yok bişey mi oldu acaba diye. O yüzden yalnız değilsin bunu bil 😉😉
İnşAllah canim tek dilegim oCanım Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insalalh