Ya mühendisanneyle konusan var mı ortadan kayboldu kızcağız ikizlere hamile kldı gitti merak ettm doğrusu durumunu.Meryem meyvesi diye geçiyormuş
Ben histeroskopi oldum martta şuan doktor dinlensin dedi rahmin temmuz gibi gidicem kıbrısa inşallah
Ya mühendisanneyle konusan var mı ortadan kayboldu kızcağız ikizlere hamile kldı gitti merak ettm doğrusu durumunu.Meryem meyvesi diye geçiyormuş
Muhendisten haber yok hala..Ya mühendisanneyle konusan var mı ortadan kayboldu kızcağız ikizlere hamile kldı gitti merak ettm doğrusu durumunu.
Ben histeroskopi oldum martta şuan doktor dinlensin dedi rahmin temmuz gibi gidicem kıbrısa inşallah
Tebrik ederim.Hayırlı olsun.Allah sağlılkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Normal doğum planlıyorduk ama mecburen sezeryan yaptirmak zorunda kaldık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gozunuz aydin. Hosgelmis . Saglikla anali babali buyusun..Kızlar ben doğum yaptım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Normal doğum planlıyorduk ama mecburen sezeryan yaptirmak zorunda kaldık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim.Hayırlı olsun.Allah sağlılkla büyütmeyi nasip etsin
Sağol canım.Gozunuz aydin. Hosgelmis . Saglikla anali babali buyusun..
Sen nasilsin?
Canım benim Allah analı babalı sağlıkla buyutmenizi nasip etsin inşallah Hayırlı evlat olsun sizlere gözün aydın canımKızlar ben doğum yaptım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Normal doğum planlıyorduk ama mecburen sezeryan yaptirmak zorunda kaldık. Allah isteyen herkese nasip etsin.

🙂Hadi hayırlısı olsun. İnşallah seninde güzel haberinj alıcaz.Kızlar gunaydın bende adet oldum cok şükür dün kontrolüm vardı hersey yolunda ilaclara başlayalım transfere hazırız dedi 18inde kontrolüm var eger rahim musait olursa 22 sinde de transferini yaparız dedi🙂