Evet yok çok gerilerIleri teknikler yok sanirsam
Evet yok çok gerilerIleri teknikler yok sanirsam
Ben hiç prograf içmedimBen ikisinide içtim sonuç aynı düşük
Her şeyin bir zamanı var Zaza Ben hep buna inandım. Eğer olmuyorsa da bizim kaderimiz böyleymiş. Evet çok zor hepimiz bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz .Ama buda bizim sınavımız.Ben hiç prograf içmedim
Dedim belki o etkiler
Off Allahım bizim derdimize çare olan derman versin
Aynen buda bizim sınavımızAslında Kiev
Her şeyin bir zamanı var Zaza Ben hep buna inandım. Eğer olmuyorsa da bizim kaderimiz böyleymiş. Evet çok zor hepimiz bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz .Ama buda bizim sınavımız.
Halbuki bir tik daha ileri olmalari lazim simdi anladim benim fransiz musterilerim vardi saglik turizmi icin turkiyeye gelen dunyanin farkli ulkelerine giden simdi anladim. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsunEvet yok çok geriler
Amiiinnn yurekten amiiiiiiinnnnnBen hiç prograf içmedim
Dedim belki o etkiler
Off Allahım bizim derdimize çare olan derman versin
Zaza andrey le iletişime geçtik martta gelmek istiyorum ilk görüşmeye dedim şubatta doğum kontrol hapı kulanmaya başla 19.gün gelirsin dedi onu neden kullanıcam sizlerde kullandınız mıTabii müayine ediyor ve ona göre tedavi planı yapılıyor
Evet ben kullandım ikinci tedavimdeZaza andrey le iletişime geçtik martta gelmek istiyorum ilk görüşmeye dedim şubatta doğum kontrol hapı kulanmaya başla 19.gün gelirsin dedi onu neden kullanıcam sizlerde kullandınız mı
Gitcegim tarih kesin belli olmalıki 19.günü oraya denk getirebileyimEvet ben kullandım ikinci tedavimde
İlacın 19 günü rahime bakılıcak,lazım olursa depo ilacından vurulacak
17-18 günüde gitsen biraz orada kalıcaksınGitcegim tarih kesin belli olmalıki 19.günü oraya denk getirebileyim