Benim isim değişti kızlar (umudumbayto) benMakaronuda passif etmiş özeline yazamadım
Kadın tedaviye başlamıştı
İnşallah onunda güzel haberini duyarız
Andreye söyleyelim makaronu bize bulsun
Benim isim değişti kızlar (umudumbayto) benMakaronuda passif etmiş özeline yazamadım
Kadın tedaviye başlamıştı
İnşallah onunda güzel haberini duyarız
Andreye söyleyelim makaronu bize bulsun
Tesekkurederim zazamAsyam isminde çok güzel,sayfamızda güzel adminimizle
Allah nazardan korusun
Ya önüne geleni pasif yaptı bende isim değiştireyim bulmasın bizi dedimAynen katiliyorum
Oğlan çok iyi maşallah ilginç ama herkes bana benzetiyor bir gün bile donasyonmuş çektiklerimmiş aklıma gelmiyor. Sevgisi herşeye bedelAmiiiinnnn Hayal
Oğlun nasıl?
Kime benziyor?
Anlatsana lütfen
Donasyon yaptıranlarada bir bilgi olur
Zaten çok çok sevdiyini biliyorum❤️
Birde gelen beğeni yorumların hangi yoruma yapıldığını göremiyorum tiklanmiyor bildirimlereKızlar bu kullandığımız uygulamayı kadınlar klubu gibi indiremiyormuşuz play store den ben yapamadim
Melekler mekanından indirKızlar bu kullandığımız uygulamayı kadınlar klubu gibi indiremiyormuşuz play store den ben yapamadim
Caaaannn bunu duymak okadar iyi geliyor kiOğlan çok iyi maşallah ilginç ama herkes bana benzetiyor bir gün bile donasyonmuş çektiklerimmiş aklıma gelmiyor. Sevgisi herşeye bedel
Asyam bak gör sayfan böyle değil miBirde gelen beğeni yorumların hangi yoruma yapıldığını göremiyorum tiklanmiyor bildirimlere
Harikasin yaaa❤❤❤Ya önüne geleni pasif yaptı bende isim değiştireyim bulmasın bizi dedim