Bana endokrin uzmanı ve kendi doktorum günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi mideyi rahatlatıyor Muş ♀️ ama ben yine de içmiyorumKave yasak bize
Bana endokrin uzmanı ve kendi doktorum günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi mideyi rahatlatıyor Muş ♀️ ama ben yine de içmiyorumKave yasak bize
Çok geçmiş olsun canım, Eşim covit oldu bugün 12. gün ben de kendimi korumaya aldım çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık yeni yıla ayrı odalarda yalnız başınıza girdikHerkes dikkat etsin kizlar,
Vakalar cogaldi. Biz de gribiz 🙁
Allah yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla geçsin operasyonuKızlar herkes hoş gelmiş
Minimini35' in yarın rediksiyonu var dua edelim olur mu bebeklerinde birinde omuriliğin de sıkıntı varmış doktorları ileride çok sıkıntı çeker demiş.
Çok doğru yapıyorsun canımBana endokrin uzmanı ve kendi doktorum günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin dedi mideyi rahatlatıyor Muş ♀️ ama ben yine de içmiyorum
Takılma canım böyle söylemelerine onlar temkinli yaklaşıyorlar. Çok şükür her şey yolunda ❤️9 haftalık olduk kalp atışını duyduk ama doktorumuz biraz temkinli ♀️ kalbi şimdi atıyor 15 gün sonra ne olur bilemeyiz dedi kafam biraz ona takıldı
Sayfada reklam çok bazen göremiyorumCevap yazdım görmedin heralde
Cok Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın♀️Çok geçmiş olsun canım, Eşim covit oldu bugün 12. gün ben de kendimi korumaya aldım çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık yeni yıla ayrı odalarda yalnız başınıza girdik
Çok geçmiş olsun canım, Eşim covit oldu bugün 12. gün ben de kendimi korumaya aldım çok şükür şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık yeni yıla ayrı odalarda yalnız başınıza girdik
Aynen reklamdan çoğu şeyi göremiyoruz haddinden fazla reklam varSayfada reklam çok bazen göremiyorum
Aminnnnnn inşallah ❤️❤️Eftalios kuzum ben inanıyorum bu sayfada ilk Tamara sonra senin güzel haberini duyucaz❤️
Can can başın sağolsunBenim bütün testlerim temiz hiç bir problem yok.Kalp atışını bir kere duydum 7 aylık doğum yaptım iki gün yaşadı onun dışında kalp sesini duymadım hic