maşallah ,Banada bol bol dua edin ayin 15 inde tedaviye basliycam eger adet olursam iletisime gecicez olamazsam daha ben sana bisey yapamam diye doktorum korkuyorum dunyanin estorofemuni kullaniyorum buda adet yapmazsa diyor tedaviye baslayamazsin dahada adet yapcak ilac veremem dunyanin hormonunu verdim daha ne vericem dedi biraz moralim bozuldu ama yapacakta bisey yok kaderimde varsa olur moduna girdim artik
Ahaha : )))Yardım ve yataklık için ayrıca teşekkür ederim
Hala şoktayız bizden biri gibi hemen içimize sıcacık girmeniz yada biz girdik çözemedim 🙄
Sanmam buradan gidelim en fazla çocuğum olduğunda zamansızlıktan giremem. Hiçbirimizin saygısızlığa tahammülü yok burası sıcacık![]()
Insallah canimmaşallah ,
Hadi bakalim hayirlisi inşallah.
olmasan da tedaviye başlanabilir biliyorsun.
hic problem etme stres te tetikliyor. olsan da olmasan da tedavin gerçekleşebileceği için rahatla.
Aynen öyle ☺️☺️☺️☺️☺️Ahaha : )))
Aliskin değiliz di mi böyle tatli cümlere.
ötelenmeye itelenmeye kakalanmaya alistik mi ne bi sarilasim geldi admine : ))
Hahaa : ))Ya önüne geleni pasif yaptı bende isim değiştireyim bulmasın bizi dedim
maşallah,Oğlan çok iyi maşallah ilginç ama herkes bana benzetiyor bir gün bile donasyonmuş çektiklerimmiş aklıma gelmiyor. Sevgisi herşeye bedel
Sahsen ben içtimKave yasak bize

illa b.knu çıkarıcam. Bana dediler yaa kafeini azalt diye , sen misin diyen hayatımdan çıkardımSahsen ben içtim![]()