Ayyy kızlar çok kıskandım herkes emojı koyuyor beni emojı aktiv değil-/İyi bak![]()
Ayyy kızlar çok kıskandım herkes emojı koyuyor beni emojı aktiv değil-/İyi bak![]()
Biliyorum canim hatirliyorum o konulardada sen hakliydin herzaman takip ediyodum o zamanlarBen 3-4 defa passif oldum-)))
Kesinlikle katiliyorum❤❤Ayyy güldüm yaaa
Kazen belkide esranın sorularına kızdı sayfayı kapattı-))))
Ayy Allah korusunKizlar,
Esimin is arkadasi covid pozitif ,
Esim de test yaptirdi onun sonucu beklerken dün bilgisayarimda bana eğitim veren sistemcimin pozitif olduğunu öğrendim.
Maske vardi fakat pc temizlemek aklima gelmedi
Pandaa nasil oldu acaba uzun zamandir girmiyor oda acik bu olanlardan haberi varmi acabaFoster açık-))
Cewlik kuzum çok teşekkür ederimKolay gelsin kizlar herkes hos gelmis. Insallah bu ugurda caba gösteren kadinlarin kucagini allah bos birakmicak buarada zazacim insallahki bu tedavinle bebegine kavusursunda benim gibi kenarda beklettigin hayatini yasarsin saglikla. Arkadaslar bilen varsa söylesin bu ukalà adam siteyi komplemi kapatmis yoksa benmi blocke edildigim icin göremiyorum kimin ne yazdigini
En çok Sibra etkiledi-))Sanirim en cok kafayi yedirten ben oldum cokta iyi yapmisim
Hoş geldin annelerin en tatlısı❤️Canlar Mrb bende geldim diğer sayfada pasif edildik artık buradan birbirimize yardımcı olacağız
Ben özelden onada mesaj attımPandaa nasil oldu acaba uzun zamandir girmiyor oda acik bu olanlardan haberi varmi acaba
Bizi burdada bulmasin iyice paranoya oldumHoş geldin annelerin en tatlısı❤️