hadi bakalim,Komşu çaya çağırmış ben kaçar![]()
dedikodu da gir dir 😉
afiyet seker olsun : ))
hadi bakalim,Komşu çaya çağırmış ben kaçar![]()
Yoktur sendede canim sen icini ferah tutTesekkur ederim canim,
Umudum o yönde .
Hastaneler cok kalabalık ozellerde bile kuyruk almis gitmis belirtim olunca test durumuna geçeceğim artik.
sagol canim,Geçmiş olsun canım sende de olmamışsındır inşallah. Biz eşimle ayrı zamanlar da olduk bulaştırmamıstık birbirimize
Nasıl da tatlıymışsındır bıngıl bıngılHarika vallaa ben 9 ay 10 gunu tamamlayip dogmusum bide 5.5 kilo sumo bebekleri gibi doktorum hala yasiyor beni gordugunde herzaman bunu soyler sen zor ciktin annenin karnindan koparamadik seni der nadil bir travma yadatmissam adama 80yadinda hala bunu hatirliyor.cikmamisim yagdan annnemin karnindan

sagol canimYoktur sendede canim sen icini ferah tut

❤❤❤sagol canim![]()
Maşallah maşallahHarika vallaa ben 9 ay 10 gunu tamamlayip dogmusum bide 5.5 kilo sumo bebekleri gibi doktorum hala yasiyor beni gordugunde herzaman bunu soyler sen zor ciktin annenin karnindan koparamadik seni der nadil bir travma yadatmissam adama 80yadinda hala bunu hatirliyor.cikmamisim yagdan annnemin karnindan

Hemde nasil babannem beni gorunce ufak bir bayginlik yasamis bu nasil bir tombik bide bacaklarim kivrilmis uzunluktan annem anlatirken gozleri dolar bazen bacak sigmamis bebekten belliymis bacak boyum cok uzundur o yuzden annem 1 ay kendine gelemeis beni dogurduktan sonra iyilesememis kolay kolay evde anlatirlar böyle baxen esime esim şok oluyorNasıl da tatlıymışsındır bıngıl bıngıl![]()
Ayyy vallahi super olurdu insallah bende doğururum rabbime hergun dua ediyorum bizlerede nasip olsun diyeMaşallah maşallah
aynı performansı senden de bekliyoruz![]()