Selam canim ❤❤❤❤Selam kızlar ne iş yapıyorsunuz benbu kadar 🙄
Selam canim ❤❤❤❤Selam kızlar ne iş yapıyorsunuz benbu kadar 🙄
Bakar canim haftasonlari gideriz goruruz onuAnnen güzel bakar canım yavrusunun yavrusu 😉 yakın oturuyorlarsa sende sık sık gidersin
Bugün benim de dip köşe günümdü ama kocam evde ancak çay kahveSelam kızlar ne iş yapıyorsunuz benbu kadar 🙄

Bende bu pug cinsi varya ondan istiyorum. Eşim kabul etmiyorYok canim deiller biri daha once geldi oburu sonra geldi eve

İnşallah hem ikizlerine hem köpüşüne kavuşursunBende bu pug cinsi varya ondan istiyorum. Eşim kabul etmiyor
Geçen yine dedim alalım diye.
Sen ikiz doğur ben hastaneye köpeği alıp gelicem söz diyor
Allahımmmmm dedim![]()

❤❤❤❤Bende bu pug cinsi varya ondan istiyorum. Eşim kabul etmiyor
Allahımmmmm dedim![]()
Ama cok tatlis oluyorlar. Benim esimde sart koştu bebek olunca tamamen vericez annemlereBende bu pug cinsi varya ondan istiyorum. Eşim kabul etmiyor
Allahımmmmm dedim![]()
Benimki kopekle gecinemiyor esimin yanina nezaman otursam alesias hemen araya geliyor bir gorsen birde kiskanc benimki git diye bagiriyor hic geçinemiyorlerBende bu pug cinsi varya ondan istiyorum. Eşim kabul etmiyor
Allahımmmmm dedim![]()
Adı da çok güzel kokoşun 😀 hayvanlar hisseder derler demek ki anlıyor eşiniBenimki kopekle gecinemiyor esimin yanina nezaman otursam alesias hemen araya geliyor bir gorsen birde kiskanc benimki git diye bagiriyor hic geçinemiyorler