Neden oyle oldu ki canim o kadar reklam varki birbirine girdi su reklam temizleyiciyide bir türlü yapamadimCanım msjlarin boş geliyor
Neden oyle oldu ki canim o kadar reklam varki birbirine girdi su reklam temizleyiciyide bir türlü yapamadimCanım msjlarin boş geliyor
Boşver uğraşma olmuyor 😀Neden oyle oldu ki canim o kadar reklam varki birbirine girdi su reklam temizleyiciyide bir türlü yapamadim
Kız mühendis nerdesin senSelam kızlar bende geldim aranıza, bi süredir takip edemiyorum taşınıyorum çünkü, diğer sayfada bahağı şeyler oldu durdu konunun kapandığını bugün öğrendim sonra direk geldim en baştan da okudum hepinizi, yeni sayfadan yeni umutlardan yeni yıl ve yeni evimden hepinize merhaba
kaç gündür kendimi paraladım yalnız kaldın bizi bulamicaksin diye
hoş geldin yeni yıl yeni evin yeni sayfamız güzellik getirsin sana da 
Canım eski niki neydi ki?😉😉😉Kız mühendis nerdesin senkaç gündür kendimi paraladım yalnız kaldın bizi bulamicaksin diye
hoş geldin yeni yıl yeni evin yeni sayfamız güzellik getirsin sana da
![]()
Aynı ama mhendisanne🙂Canım eski niki neydi ki?😉😉😉
Aynisiydi canim diger sayfamizdadaCanım eski niki neydi ki?😉😉😉
AaaaaaaAynisiydi canim diger sayfamizdada

Essek sıpalari 4 yavrusum büyüdü valla ofisin altına üstüne getiriyorlar@Elmf16 canım kedilerin napiyo büyüdüler mi![]()
Massallahhhh cok sekerlerdir onlar simdiEssek sıpalari 4 yavrusum büyüdü valla ofisin altına üstüne getiriyorlar
Sahiplendirme yapmam lazım biran önce yoksa 1 erkek 3 kızla ciftlesecek
2 yavrusta mayısta 1 yaşında olacaklar biri dışı diğeri erkek kızı kisirlastirdim erkek ciftlesmesin diye.
Ofiste anne ile diğer kızı tutucam öbürlerini sahiplendirmem lazım 7 kedi çok fazla artık
Yerlerinde durmuyorlar aaaa sekerlikten hjahaja verim mi sana Bi kaç tanesi göndereyim hajahja ☺️☺️☺️Massallahhhh cok sekerlerdir onlar simdi