YesilDomates
Hamiş Melek
işler güçler tatlım takipteyim amaNerelerdesin özlettin kendini![]()

işler güçler tatlım takipteyim amaNerelerdesin özlettin kendini![]()

Sallama öyle ya kıskanıyorumişler güçler tatlım takipteyim ama![]()

Yok uzun zaman oldu yazmıyorum ama pasif değilim galiba dün girdim çünküHoş geldin canım
Eski sayfaya yazıyormuydun?
Yeni evin içi bebek sesiyle dolsun inşallah❤️
Amin amin inşallah hepimizin hamile haberlerini almak nasip olsun bana bu evdeHoş geldin canım
Eski sayfaya yazıyormuydun?
Yeni evin içi bebek sesiyle dolsun inşallah❤️
Allah razı olsun canım benim diğer sayfaya da girmiyordum günlerdir dün girdim sağolsun Diyarree arkadaşımız haber vermiş özellikle yazmışsın haber vermesini çok teşekkür ederim ❣️ cümlemize hayırlı haberler gelsin inşallahKız mühendis nerdesin senkaç gündür kendimi paraladım yalnız kaldın bizi bulamicaksin diye
hoş geldin yeni yıl yeni evin yeni sayfamız güzellik getirsin sana da
![]()
İnşallah canım valla herkese dedim ulasın pasif olursan bulamazsın diyeAllah razı olsun canım benim diğer sayfaya da girmiyordum günlerdir dün girdim sağolsun Diyarree arkadaşımız haber vermiş özellikle yazmışsın haber vermesini çok teşekkür ederim ❣️ cümlemize hayırlı haberler gelsin inşallah

AmiiiiiiiinnnnnnnnAllah razı olsun canım benim diğer sayfaya da girmiyordum günlerdir dün girdim sağolsun Diyarree arkadaşımız haber vermiş özellikle yazmışsın haber vermesini çok teşekkür ederim ❣️ cümlemize hayırlı haberler gelsin inşallah
AmiiiiiiinnnnnnnAmin amin inşallah hepimizin hamile haberlerini almak nasip olsun bana bu evde