Yaparsin yine eski zwyif gunlerine donersin yetrki iste senInşallah çok istiyorum hayatım boyunca hep zayıf biriydim o yüzden yadırgıyorum suanki halimi
Bu son olsun inşallah zazam Rabbim gönlündekini hayırlı,hayırlı olanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda♀️♀️♀️Andreyde dün aradı
Bu hafta artık klinik açılmış
Elena demiş lemfosit aşısı son çare
Olmasa artık buraksın bu işi-(((
Bugün embriyologlarlada görüşecek
Ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Tamam bak engelleniyor
Tamam bak o engelleniyor yazan üçgene tıkla orda sitenin adı yazıyor olacak ona izin ver. Tekrar bu siteye gel tercihler bölümüne tekrar gir. Push mavi ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin
Verirsin canım yadırgama bende biraz kilo aldım bazen aynada bakıyorum nerdeee sıfır beden diyorum sonra da minnos göbeğimi seviyorumInşallah çok istiyorum hayatım boyunca hep zayıf biriydim o yüzden yadırgıyorum suanki halimi

Tamam bak engelleniyor
Tamam bak o engelleniyor yazan üçgene tıkla orda sitenin adı yazıyor olacak ona izin ver. Tekrar bu siteye gel tercihler bölümüne tekrar gir. Push mavi ve aktifleştirin yazıyorsa tıklar aktifleştirirsin
😉Tamam bak engelleniyor

Siz beni akşam akşam yordunuz
Gitsin minnoş göbekler gelsin sıfır bedenlerVerirsin canım yadırgama bende biraz kilo aldım bazen aynada bakıyorum nerdeee sıfır beden diyorum sonra da minnos göbeğimi seviyorum![]()

Kusura bakma canim ya ama tesekkur ederim sana hersey hallolduSiz beni akşam akşam yordunuz